15% rabatt på Verdens synsdag¹ koden din: LOVEYOUREYES
Vasuma

Designerbriller fra Stockholm

Med visjonen om å utfordre de tradisjonelle merkene, satte de tre vennene Jan Vana, Lars Malmsten og Steffen Sundelius for seg for å skape et alternativt brillemerke. Inspirert av det beste fra årgangsepoker som 50- og 60-tallet, krydret med et moderne preg, ble ideen om Vasuma-merket født. Ved å kombinere dette med inspirasjon fra populærkultur laget disse tre kreative menneskene briller som fokuserer på brukerens egen identitet og personlighet.

Vasuma

Håndlagd unisex-kolleksjon

Vasuma briller og rammer er inspirert av populærkulturen og håndlaget for eksepsjonell kvalitet. Siden merkevaren ble skapt i 2007, har unisex-brillene deres blitt designet i merkets hovedkvarter i gamlebyen i Stockholm, for så å bli produsert av høykvalitetsmaterialer på små uavhengige familieforetak i Italia, Japan og Kina. Alle designerbrillene blir levert med et hardt etui som er merket Vasuma, sammen med en rengjøringsklut som er dekorert med motivet fra en gammel skole i Stockholm.

Windsor Refresh-trenden
Vasuma

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Vasuma Alle merker

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Vasuma – svensk design til å bli glad i

Merket Vasuma ble grunnlagt i 2005 av de tre vennene Jan Vana, Steffen Sundelius og Lars Malmsten. Det hele fant sted i Stockholm, Skandinavias motemetropol. Et perfekt utgangspunkt for merket som helt sikkert har bidratt til Vasumas raske og internasjonale anerkjennelse blant brillefans. Vasumas briller forener vintagetrender fra 50- og 60-tallet med et hint av det moderne, og lar seg i tillegg inspirere av populærkulturens trender. Som bidragsyter under musikkfestivaler, gjennom samarbeid med verdensberømte artister og produktplassering i filmer og ved trendy spisesteder, har merket vokst seg stort på rekordtid. Mentaliteten om å «se og bli sett» har også spilt en viktig rolle for merket. Når valget faller på et par Vasuma-briller, velger du også en brille som framhever identiteten og personligheten din.

Hevnen er ikke bare søt, men flott med Vasuma briller

Brilleslange! For dem som aldri har fått ropt dette etter seg, høres dette skjellsordet kanskje uskyldig ut, men saken er en ganske annen for barn og unge som er blitt ertet eller mobbet for brillene sine. Vasuma er i så måte brilleslangenes «hevn», for i dag anses briller som et trendy tilbehør og en viktig del av ens personlige stil. Det finnes til og med folk som ikke trenger briller, som skaffer seg briller uten styrke. Merket både feirer denne utviklingen og gir oss en påminnelse om at du ikke trenger å skamme deg over brillene dine – gjennom å kalle opp alle brillemodellene etter forskjellige slanger.

Håndlaget kvalitet fra Italia, Kina og Japan

Gründerne og de kreative sjelene bak Vasuma har en god forståelse av markedet og målgruppen. Selv om designprosessen finner sted i motemetropolen Stockholm, blir brillene produsert av mindre bedrifter i Italia, Japan og Kina – en uslåelig kombinasjon. Alle briller lages av høyverdige materialer og tilbys i ulike former, farger og innfatninger. Noen av favorittmodellene, inkluderer:

  • Runde, delikate modeller av metall – en hyllest til nikkelbrillene i «flower power»-stil fra 70-tallet. Disse er tilgjengelig i moderne nyanser som sølvgrå og gyllen lysebrun.
  • Mangekantede modeller laget av fjærlett, svensk kirurgisk stål og stenger av acetat.
  • Transparente innfatninger med nøkkelhullformet nesebro i lysegult eller lysebrunt – friskt og sommerlig!

Solbriller fra Vasuma – elegant design med lekne former

Solbrillene fra dette merket er laget av metall, acetat eller titan og egner seg både til kvinner og menn (unisexmodeller). Runde innfatninger med kraftige farger og detaljer som henter inspirasjon fra 60-, 70- og 80-tallet, gir en umiskjennelig vintage-look. Nye materialer og former sørger for et moderne uttrykk. Noen populære modeller:

  • Runde solbriller av metall med polariserte clip-on-glass i mørke farger – for den perfekte John Lennon-looken.
  • Transparente modeller med fargede glass og gylne detaljer på brillestengene – disse har de seneste årene blitt svært populære og er videreført i årets kolleksjon.
  • Lett futuristiske solbriller med fargerike glass i gult eller oransje. Skjønnhet av en annen verden!

Kjøp Vasuma-briller hos Mister Spex og sikre deg alle fordeler

Enten du søker vanlige briller med styrke, progressive briller eller lesebriller, har Mister Spex et utvalg av mer enn 3000 ulike briller og solbriller fra alskens motemerker. Her er noen av fordelene du nyter godt av ved å handle hos oss:

  • Prøv brillene umiddelbart i vårt virtuelle prøverom
  • 30 dagers åpent kjøp
  • (skal dette endres til 14 dager? (Helena)
  • Rask levering og gratis frakt ved kjøp over 700 kr

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo