Forny ditt look til hjemmekontoret – 12 % rabatt for alle briller og solbriller ¹ – Rabattkode: screentime
Vasuma

Designerbriller fra Stockholm

Med visjonen om å utfordre de tradisjonelle merkene, satte de tre vennene Jan Vana, Lars Malmsten og Steffen Sundelius for seg for å skape et alternativt brillemerke. Inspirert av det beste fra årgangsepoker som 50- og 60-tallet, krydret med et moderne preg, ble ideen om Vasuma-merket født. Ved å kombinere dette med inspirasjon fra populærkultur laget disse tre kreative menneskene briller som fokuserer på brukerens egen identitet og personlighet.

Vasuma

Håndlagd unisex-kolleksjon

Vasuma briller og rammer er inspirert av populærkulturen og håndlaget for eksepsjonell kvalitet. Siden merkevaren ble skapt i 2007, har unisex-brillene deres blitt designet i merkets hovedkvarter i gamlebyen i Stockholm, for så å bli produsert av høykvalitetsmaterialer på små uavhengige familieforetak i Italia, Japan og Kina. Alle designerbrillene blir levert med et hardt etui som er merket Vasuma, sammen med en rengjøringsklut som er dekorert med motivet fra en gammel skole i Stockholm.

Windsor Refresh-trenden
Vasuma

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Vasuma ble grunnlagt i 2005 av de tre vennene Jan Vana, Steffen Sundelius og Lars Malmsten. Vennene jobbet innen kreative områder som design, interiørdesign, musikk og mote, og fordi de allerede hadde felles interesser, bestemte de seg for å lage et alternativt brillemerke som skulle utfordre tradisjonelle merkevarer i bransjen.

Brillene er inspirert av den symbolske vintage-tiden på 50- og 60-tallet, krydret med et moderne preg. Alt dette har siden blitt blandet med en smule inspirasjon fra popkultur for å lage briller som fremhever brukerens egen identitet og personlighet.

Ved å delta i festivaler, samarbeide med verdenskjente artister og bruke produktplassering i filmer og på trendy restauranter, har Vasuma blitt førstevalget for folk som er interessert i popkultur. Vasuma har tatt initiativ til CSR-prosjekter (Corporate Social Responsosibility), sammen med "Redd barna", "Anti-Cyber-Hate", "WWF / Baltic Sea", "Glasses for Refugees" og "Alien Supermarkeder.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo