Solbriller

Herresolbriller

Herren-Sonnenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
4 019 Resultater

Solbriller for herre i høy kvalitet til lave priser fra Mister Spex

Det finnes et par med herresolbriller som fullfører ethvert antrekk. Klassiske pilotbriller er tidløse og kule, mens polariserte solbriller for herre er perfekt til skituren. Herresolbriller er mer enn bare et motevalg. Solbriller beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler. De eliminerer også distraherende solblending når du kjører, er på vannet eller når du nyter et glass i solen. Se vårt enorme utvalg av designersolbriller for herre til gode priser. Du finner garantert det perfekte paret som passer ditt ansikt, din stil og dine behov!

Finn de rette solbrillene for herre med våre filtre

Med så mange produkter å velge fra kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Heldigvis har vi en rekke filtre som hjelper deg å finne det perfekte paret med herresolbriller. Om du har et merke du liker, kan du søke etter merkenavn og se hele utvalget. Herfra kan du klikke på spesifikke modeller du liker, eller du kan bruke ansiktsformfilteret vårt. Klikk på filteret du ønsker, og derfra vil du kunne se hvilke modeller som passer best til ditt ansikt.

Se hvordan solbrillene dine vil se ut, med en gang!

Hos oss trenger du ikke gjette mer når du handler herresolbriller på nettet. Vårt virtuelle prøverom lar deg prøve så mange par du ønsker, hjemmefra. Det er så enkelt som å laste opp et bilde og dra solbrillene inn på bildet. Da ser du umiddelbart hvordan et hvilket som helst par med herresolbriller vil se ut. Handle med full trygghet – og ha det gøy!

Beskytt øynene dine med glass av høy kvalitet

Alle solbriller er utstyrt med våre klassiske standardglass. De gir fantastisk beskyttelse mot skadelige UV-stråler og er tilgjengelige i en rekke farger. Vi tilbyr også polariserte glass, som gir ekstra beskyttelse ved å blokkere solblending og refleksjoner. Mange av herresolbrillene kan dessuten utstyres med moteriktige speilglass. Dette valget ser ikke bare fantastisk ut, men takket være en spesiell behandling er de ugjennomsiktige og beskytter øynene mot spesielt sterke refleksjoner.

Handle på nettet med full trygghet. Shop hos Mister Spex

Tiden da du måtte dra fra butikk til butikk for å prøve solbriller er over. Alt du trenger nå er Internett-forbindelse og så mye tid du ønsker! Kos deg med å se gjennom vårt utvalg av tusenvis av herresolbriller direkte hjemmefra, når som helst på døgnet. I tillegg til de klassiske merkene og modellene, følger vi alltid med på de siste kolleksjonene fra de hotteste merkene: Hos oss kan du være trygg på at du finner denne sesongens må-ha-briller fra Prada, Gucci, Oakley, Ray-Ban, Adidas og mer. Netthandel gir deg flere muligheter, og lar deg spare både tid og penger. Dessuten gjør vårt virtuelle prøverom det enkelt og problemfritt å kjøpe herresolbriller på nettet.

Her er bare noen få av grunnene til at du bør kjøpe herresolbriller hos oss:

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner

  • Konkurransedyktige priser når du kjøper solbriller på nettet hos Mister Spex

  • 30 dagers problemfri pengene-tilbake-garanti

  • Innovativt virtuelt prøverom sørger for at du får briller som passer deg

  • Alle solbriller er utstyrt med høykvalitets UV-filter og antirefleks-behandling

  • Effektiv og vennlig kundeservice

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo