Ralph Solbriller

Ralph
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
44 Resultater

Solbriller fra Ralph by Ralph Lauren

Den siste solbrillekolleksjonen fra Ralph by Ralph Lauren er designet eksklusivt for kvinner. Kolleksjonen er rettet spesielt mot kvinner som liker iøynefallende former og farger med en eksklusiv touch. Solbrillene fra Ralph blir aldri for mye. Disse solbrillenes uvanlige former og iøynefallende design setter bare litt ekstra farge på jobbantrekket og ser topp ut på neste fest.

En av de mest trendy modellene i den siste solbrillekolleksjonen fra Ralph er RA 4060 278/8H. Den retroinspirerte pilotstilen har fått en moderne makeover med disse elegante og feminine solbrillene fra Ralph. Den buede modellen med halv ramme er i lekkert fuksiarosa og stengene i elegant svart. Perfekte solbriller til sommeren! Ønsker du deg litt kjendisglamour, bør du ta en nærmere titt på modellen RA 5055. Denne elegante modellen med plastinnfatning har XXL-glass for kvinner som trenger litt privatliv iblant. I skinnende svart eller overdådig lilla og med den enkle Ralph-logoen i sølv på siden vil disse solbrillene appellere til kvinner med sans for det gode liv.

Det er enkelt å bestille solbriller fra Ralph på Mister Spex. Finn først din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og bruk 360-gradersvisningen på de individuelle produktsidene. Du kan også prøve solbrillene fra Ralph med vårt virtuelle prøveverktøy!

Når du har funnet dine drømmesolbriller fra Ralph, fullfører du bare bestillingen, så sender Mister Spex varen hjem til deg. Vi tilbyr rask levering i hele Europa, og skulle du av en eller annen grunn være misfornøyd med dine nye solbriller, kan du benytte deg av vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Da returnerer du bare varen og velger en ny modell fra Mister Spex’ nettbutikk. Eller du kan få pengene tilbake – enklere blir det ikke!

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo