Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Hverdagsluksus – spar 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kode: PREMIUM20
Spar nå

ACUVUE kontaktlinser fra Johnson & Johnson

ACUVUE er verdens mestselgende kontaktlinsemerke. ACUVUE kontaktlinser oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene og maksimale krav til komfort. Derfor gir Johnson & Johnson en tilfredshetsgaranti for ACUVUE kontaktlinser – som de første på markedet. ACUVUE kontaktlinser er utstyrt med patentert Hydraclear-teknologi som sørger for optimal komfort hele dagen, samtidig som den tar vare på øynene dine. Alle ACUVUE kontaktlinser har et integrert UV-filter, noe som reduserer risikoen for grå stær senere i livet.

Mister Spex anbefaler spesielt 1-Day ACUVUE endagslinser for personer som kun bruker kontaktlinser en gang iblant, samt for dem som vil ha friske, rene kontaktlinser hver morgen. ACUVUE kontaktlinser er veldig praktiske, siden de ikke må oppbevares eller rengjøres. Dessuten er 1-Day ACUVUE kontaktlinser de eneste endagslinsene med Hydraclear-teknologi og UV-beskyttelse. Johnson & Johnson var den første globale produsenten av endagslinser og er fortsatt markedsledende innen utvikling av slike linser.

Mister Spex tilbyr også de toriske endagslinsene 1-Day ACUVUE for korrigering av astigmatisme og 1-Day ACUVUE Moist for tørre øyne.

Den tyske forbrukerorganisasjonen Stiftung Warentest har gitt ACUVUE kontaktlinser høyeste karakter i sine tester. Det var 1-Day ACUVUE endagslinsene som imponerte mest: Stiftung Warentest lovpriste den høye toleransen gjennom hele dagen og de presise dioptriverdiene, samt de mange forskjellige kurvene som er tilgjengelige i 1-Day ACUVUE-serien. 1-Day ACUVUE kontaktlinser sitter ekstra godt på øyet og garanterer vedvarende skarpt og klart syn.

Kontaktlinsene ACUVUE Bifocal, ACUVUE Advance, ACUVUE Advance for astigmatisme og ACUVUE Oasis har fått tildelt prisen Silmo D'Or for nyskapning innen kontaktlinseforskning, og dette er bare én av mange grunner til at ACUVUE kontaktlinser er blant Mister Spex’ bestselgere.

Du kan bestille dine ACUVUE kontaktlinser fra Mister Spex og nyte godt av vår raske og pålitelige service.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.