Kontaktlinser

Kontaktlinser

contacts
Avgrens søket etter
93 Resultater
TrueLens monthly

Bestill kontaktlinser online fra Mister Spex og spar penger.

Vi vet at alle som bruker kontaktlinser har forskjellige behov. For å dekke alle disse behovene har vi et utvalg på over 110 produkter fra velkjente merker. Bestill pleieprodukter og kontaktlinser og få dem levert hjem, dra nytte av rimelige priser og rask levering. Ta en kikk på rådene våre for å finne riktig produkt, og kjøp kontaktlinser online.

Finn de rette linsene for deg

Markedet for kontaktlinser er like variert som de som bruker dem. For hvert øye og hver styrke finnes det et perfekt par. Når du handler kontaktlinser, brukes det uttrykk som du kanskje ikke kjenner til, slik som torisk, multifokal, sfærisk, hard og myk. Hvis du vet hva disse betyr, er det mye lettere å velge linser:

Sfæriske kontaktlinser - for nærsynthet og langsynthet

Nærsynte har problemer med å se objekter tydelig på lang avstand og har dioptrier i minusområdet. Langsynte har derimot problemer med å se objekter på nært hold og har dioptrier i plussområdet. Med sfæriske kontaktlinser er det enkelt å korrigere disse synsproblemene. De er mye nærmere øyet enn brilleglassene, derfor er dioptriverdiene til briller og linser forskjellige.

Toriske kontaktlinser - jevner ut hornhinnen

Toriske kontaktlinser korrigerer astigmatisme, forårsaket av kurvaturer i hornhinnen. De jevner ut problemet. Toriske linser skal foreskrives og kontrolleres av lege eller optiker. Denne typen linser er ofte merket med "toric" (torisk) eller "astigmatism" (astigmatisme) på emballasjen. De er tilgjengelige i alle vanlige dioptriverdier for nær- og langsynthet. Kjøp toriske linser online hos oss og spar penger.

Multifokale kontaktlinser - se på nært og langt hold

Når øyet slapper av, er det utformet for å se objekter på langt hold. For å fokusere på objekter på nært hold, trekker ringmuskelen seg sammen i øyet og endrer formen på øyelinsen, så du kan se klart på nært hold. Med alderen blir elastisiteten i øyelinsen svekket. Fra 40-års alderen gjør dette seg bemerkbart og kalles for presbyopi. Hvis man allerede er nærsynt, trenger man et hjelpemiddel som gjør det mulig å se på både nært og langt hold. Da er multifokale linser svaret. Vi har et stort utvalg av multifokale linser online.

Hvor lenge vil du bruke linsene?

Hos Mister Spex kan du snevre inn utvalget av kontaktlinser med et enkelt klikk. Velg mellom følgende:

  • endagslinser engangs

  • ukelinser engangs

  • månedslinser engangs

La oss ta en kikk på forskjellene mellom disse tre typene:

  • Endagslinser - hygieniske engangslinser

Hvis du liker å bruke briller og bare ønsker å bruke kontaktlinser ved spesielle anledninger, er endagslinser det rette for deg. Du setter disse inn om morgenen og tar ut og kaster de før du legger deg. De har ofte «dailies», «daily» eller «1 day» i navnet. Du trenger ingen pleieprodukter, du bare tar dagslinsene ut av den sterile emballasjen og setter dem inn. Men vi anbefaler å ha linsevæske, i tilfelle du får noe i øyet og må rense linsene.

  • Ukelinser - alternativet til endagslinser

Hvis du jevnlig bytter mellom kontaktlinser og briller, kan ukelinser være det rette for deg. De kan brukes i 14 dager fra du åpner pakningen. Om kvelden rengjøres linsene med linsevæske og desinfiseres over natten. For personer med følsomme øyne eller med ønske om et høyt hygienenivå, er ukelinser et godt kompromiss mellom endags- og månedslinser.

  • Månedslinser - for deg som bruker linser til vanlig

Månedslinser kan brukes inntil 30 dager etter åpning. Det er viktig å behandle månedslinsene riktig. Det finnes mange linser på markedet og forskjellige oppbevarings- og pleieprodukter. Spør optikeren om produkter som et tilpasset dine behov og eventuelle allergier.

Spesiallinser for tørre øyne

Selv om du er plaget av tørre øyne, kan det hende du kan bruke kontaktlinser. Silikon-hydrogel-linser hindrer overdreven væskedrenering i øyet og fukter øyet. Disse avanserte linsene består av et materiale som absorberer væske raskt på den ene siden og frigjør væsken sakte. Dermed har linsene bedre væskeforsyning og trekker ikke til seg så mye tårevæske. Sammenlignet med hydrogel-kontaktlinser krever de 20 % mindre vann. Hormonelle endringer kan også føre til tørre øyne. Ta kontakt med optikeren eller øyelegen for å finne de rette kontaktlinsene for deg.

Kontaktlinsejustering - hos optiker eller øyelege

Hvis du skal bruke kontaktlinser for første gang, bør du ta kontakt med en optiker eller øyelege. Optikeren eller legen kan hjelpe deg med å finne riktig type kontaktlinse og informere om tilpasning, pleieprodukter osv. Feil kontaktlinser kan gi øyeirritasjon og øyenskade. Erfarne brukere av kontaktlinser bør undersøke øynene årlig for å se om det er oppstått noen endringer.

Billige linser fra Mister Spex

Vårt online utvalg av kontaktlinser inkluderer alle velkjente produsenter, som Air Optix, Biofinity, Acuvue, Proclear og mange flere. Vårt eget merke TrueLens tilbyr høykvalitetslinser til fantastiske priser.

Det er mange fordeler ved å bestille linser online fra Mister Spex:

  • Kjemperask levering

  • Konkurransedyktige priser - spar inntil 40 %

  • Gratis levering ved bestilling over 700 kr

  • Kompetent kundeservice via telefon eller e-post

Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker. ©JJV NO 2024PP07778. www.acuvue.no/safety-information Trademark line for internal traceability: © Janssen-Cilag AS 2024. ACUVUE® OASYS 1 Day for ASTIGMATISM er et varemerke som tilhører Johnson & Johnson. 2024PP07778.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo