Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
31 Resultater

Kjøp Wood Fellas solbriller på nettet

Innfatninger av tre er trendy denne sesongen - ikke gå glipp av det! Ingenting sier sol, strand og hav som en treramme. Det veldig unge merket Wood Fellas oppdaget denne trenden, og designer nå tre-innrammede solbriller i tillegg til tre-smykker. Du kan sjekke Wood Fellas-modeller som nå er tilgjengelige hos Mister Spex. Merkets innovative design og deres bruk av naturlig bjørkeved av høy kvalitet gjør Wood Fellas solbriller til et flott alternativ til mer tradisjonelle modeller laget av plast og metall. I tillegg sørger deres UV-beskyttelsesfaktor på 400 for at øynene dine blir beskyttet perfekt.

Du kan kjøpe Wood Fellas solbriller på nettet i Mister Spex-butikken. Modeller er tilgjengelige i lyst og mørkebrunt tre og som både halvrammer og helrammer. Noen av glassene kombineres med både mørkere og lysere tre toner. Treoverflaten er glatt og polert, noe som gjør solbrillene behagelige. Den høye kvaliteten på utførelsen og de hyperfleksible hengslene gjør også Wood Fellas solbriller svært holdbare.

Wood Fellas solbriller er et «must-have» for årets festivalsesong med sitt distinkte vintage-utseende. De er også det perfekte tilbehøret til favorittstrendene dine.

Bruk Mister Spex virtuelle prøverom for å finne et par tre-innrammede solbriller som passer til ansiktet ditt og hudtonen din. Når du har funnet den rette modellen for deg, er det bare å legge den inn i handlekurven, og snart vil du også kunne glede deg over et par nøye håndlagde Wood Fellas solbriller. Alle merkets modeller kommer med en tretui. Selv emballasjen forblir tro mot Wood Fellas autentiske og naturlige sjarm. Skulle du ha spørsmål om bestillingen eller produktene dine, kan du kontakte vår kundeservice.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo