TrueLens, Mister Spex's egne merkevare linser av høy kvalitet, laget i samarbeid med anerkjente produsenter. To år med intensiv utvikling har resultert i uslåelig god valuta for pengene. De kan bestilles hjemmefra i nettbutikken vår. TrueLens tar seg av resten og sørger for opplevelsen av klart syn og optimal komfort.

For hvert øyeblikk

TrueLens

TrueLens
TrueLens

Våre TrueLens

dagslinser gir full fleksibilitet og er perfekte ved ønsker om å bruke kontaktlinser av og til. Dagslinser er beregnet for daglig bruk (8 til 15 timer) og skal kastes etterpå. Men ikke på bekostning av miljøet, for alle TrueLens' dagslinser er produsert på en plastnøytral måte¹.

TrueLens
TrueLens

Våre månedslinser

kan brukes regelmessig eller daglig. TrueLens månedslinser gir avslappet syn i den digitale hverdagen og under alle lysforhold i opptil 30 dager. For å få en behagelig brukeropplevelse hele måneden, er det nødvendig med riktig stell og rengjøring, samt årlig øyehelsesjekk hos din optiker.

Hjelp og råd

Til kontaktlinseguiden

True Lens
True Lens

Synes du kontaktlinser er topp, men fortsatt har spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg om du lurer på noe. Merk at du alltid skal prøve ut nye kontaklinser hos en sertifisert optiker for å være sikker på at linsene passer akkurat dine øyne og ditt syn.

TrueLens
TrueLens

Riktig stell og rengjøring

av kontaktlinsene er avgjørende for et godt syn og en trygg og behagelig opplevelse. Hos TrueLens finnes de riktige pleieprodukter og alle typer linser.

Ofte stilte spørsmål

Ja, vi har toriske linser både som dag- og månedslinser. I vårt produktsortiment heter de aktuelle linsene Platinum Daily Toric og Platinum Monthly Toric.

Ja, vi har multifokale månedslinser. I vårt produktsortiment heter de aktuelle linsene Platinum Daily Multifocal og Platinum Monthly Multifocal.

Ja, alle produktene våre er CE-merket og oppfyller dermed europeiske standarder for helse, sikkerhet og miljøvern.

TrueLens produseres i samarbeid med verdensledende produsenter av kontaktlinser.

TrueLens er Mister Spex' eget varemerke. Som Europas ledende nettoptiker kan Mister Spex implementere optimaliserte prosesser og arbeidsflyt fra produksjon til levering og service, og dermed gi prisfordelen videre til kunde.

Dersom du ønsker å prøve TrueLens anbefaler vi at du kontakter din optiker først. Det er viktig at optiker vet hvilke linser du bruker under en kontroll og om basecurve, diameter og materialet linsene er laget av, passer til dine øyne. Ta med informasjonen om TrueLens til linsekontrollen / nytilpassningen

Ja, selvfølgelig. Vi tilbyr en omfattende optikerservice i alle våre Mister Spex-butikker. Her finner du en oversikt over alle butikkene, og du kan bestille tid for tilpasning direkte.

TrueLens er Mister Spex' eget eksklusive varemerke, utviklet over to år i samarbeid med verdensledende produsenter.

Når du bestiller på misterspex.de, kan du ganske enkelt angi at du ønsker å motta TrueLens på abonnementsbasis. Kontaktlinsene bestilles automatisk på nytt så snart det er tomt for dem. Du kan enkelt stille inn intervallet selv. Fra og med den andre leveransen sparer du også 10 %. Abonnementet er fleksibelt og kan avsluttes når som helst hvis du ønsker det. Oppsigelse av abonnementet gjøres via din Mister Spex-kundekonto.

2-19 virkedager. Hvis du bestiller før kl. 12.00, sendes kontaktlinsene dine samme dag dersom vi har produktet på lager.

Frakten er 45 kr. Levering er gratis for bestillinger over700 kr

1) Plastnøytralitet oppnås når et selskap (eller en person) gjenvinner og resirkulerer samme mengde plast som det bruker eller produserer. TrueLens Premium og Platinum Daily kontaktlinser bidrar i samarbeid med Plastic Bank® til å stoppe forurensningen av havene med plastavfall. Plastforbruket vårt oppveies av programmet "Certified Plastic Neutral". Den samme mengden plast som brukes i Tyskland, Østerrike og Sveits i dagslinser, blisterforpakninger og ytteremballasje, samles inn fra strender og kystområder av Plastic Bank® og resirkuleres før det kan forurense havet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo