Ray-Ban - alle størrelser

Ray-Ban
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
302 Resultater

Kjøp Ray-Ban solbriller online på Mister Spex

Med hundrevis av stiler, design, former, farger og størrelser på Ray-Ban solbriller er det mye å velge mellom, så Mister Spex er helt klart stedet å shoppe. Det være seg den alltid stilige Aviator, retro, den fremoverlente Wayfarer, eller klassiske Clubmaster-rammer, du vil helt sikkert finne det perfekte paret Ray-Bans som passer din smak i vår omfattende online katalog.

Finn det perfekte paret Ray-Ban solbriller

For mange som tenker på solbriller, er Ray- Ban det første merket popper opp, og det kommer ikke som noen overraskelse: Ray-Bans var de første kommersielt produserte solbrillene i verden. På 1920-tallet fikk Bausch & Lomb i oppdrag av US Army Air Corp å lage briller til pilotene sine som ville redusere gjenskinn og dempe de intense blå og hvite fargene på himmelen. Resultatet var det ikoniske og tidløse Ray-Ban Aviator solbriller. Siden den gang har merkevaren Ray-Ban produsert øyeblikkelig gjenkjennelige design som Wayfarer båret av Tom Cruise i 'Risky Business' og Don Johnson på 'Miami Vice'. Uansett hva din egen personlige stil er, har Ray-Ban en stilig solbrille som kompletterer den. Se igjennom den omfattende samlingen med Ray-Ban solbriller fra Mister Spex og finn dine.

Ray-Ban solbriller: mer enn bare et fasjonabelt tilbehør

Et sommerutseende er ganske enkelt ikke komplett uten det rette solbrilleparet. Men det er viktig å huske at solbriller også er veldig viktige for helse og velvære for øynene dine året rundt solbriller av høy kvalitet holder skadelige UV-stråler unna og eliminerer gjenskinn gjennom årets sesonger. For de som ikke kan bruke kontaktlinser , eller velger å bruke briller hver dag, er solbriller med styrkeglass et fantastisk valg, og mange Ray-Ban-solbrillene kan utstyres med dem. Bare legg inn styrkene på resepten når du bestiller, og gjør deg klar til å nyte solskinnet.

Finn akkurat den rette stilen for deg

Hvis du ikke er sikker på hvilken stil blant Ray-Ban solbriller som ser best ut på deg, har Mister Spex et praktisk ansiktsformfilter som gjør det enkelt å finne en flatterende par. Bestem hvilken ansiktsform som er mest lik din egen, klikk på riktig lenke, så viser filtrene våre hvilke briller som passer ditt ansikt best. Vi har et stort utvalg av Ray-Bans inkludert følgende ikoniske modeller:

Og mange flere.

Når du har valgt en stil, er det på tide å velge farge. Fra klassiske sorte rammer med grå glass til sølvmetallrammer med grønne tonede linser, eller til og med noe som vil være et skikkelig statement stykke, som blå speilglass og rosa rammer, har Ray-Ban fått til det. Handle vårt omfattende utvalg av ramme- og glassfargekombinasjoner. Velg en (eller flere!) Av favorittene dine, og la din personlige stil skinne.

Se hvordan dine Ray-Bans vil se ut på DEG

Vi forstår at for noen kan det å kjøpe solbriller på nettet virke litt vanskelig: hvordan kan du tross alt vite om et bestemt par solbriller vil se bra ut på deg? Det er her vårt virtuelle prøveroms-verktøy kommer inn. Bare last opp et bilde, velg hvilket par Ray-Ban solbriller du vil prøve og juster dem mot ansiktet ditt på skjermen. Nå kan du se nøyaktig hvordan du vil se ut med et nytt par Wayfarer- eller Clubmaster-solbriller.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo