Cazal Solbriller

Cazal
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
63 Resultater

Cazal på Mister Spex 

Uvanlige ideer, omfattende inspirasjon, et hav av erfaring og framfor alt en gjennomgripende lidenskap for design – det er ingrediensene til ethvert internasjonale brillemerke. Det beste beviset? Cazal. 

Allerede på 80-tallet var varemerket kjent for briller med en unik, storslått stil og etablerte seg raskt som et symbol på hip-hop-kulturen. Selv i dag snakker folk om revolusjonen i brillemarkedet. Varemerket er alt annet enn konvensjonelt. Det har skrevet sin egen designhistorie og kommer alltid med nye ideer. Brillene fra Cazal er eksepsjonelle og har den umiskjennelige signaturen til sin tidligere sjefdesigner. Cari Zalloni, som varemerket er oppkalt etter, var ikke bare en talentfull designer, men et ekte geni når det gjaldt moter og trender. Hans livsverk og arv: Et varemerke som har vært elsket av massene i mer enn tre tiår, og som alltid har fulgt sine idealer selv etter Zallonis død. 

Foruten fantastisk design holder brillene fra Cazal også høyeste kvalitet. De er laget av materialer som titan og gull og gjennomgår flere kvalitetskontroller i løpet av utviklingsprosessen. Dette gjør dem til ekte allroundere. 

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo