Dolce&Gabbana Solbriller

Dolce&Gabbana
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
75 Resultater

Ekte italiensk luksus

Dolce & Gabbana er synonymt med feilfri italiensk stil. Solbrillekolleksjonen er kjent for sine slanke former og romantiske, inspirerte design, og legemliggjør det elskede merket DNA. Hver gang du tar på deg et par blir du transportert til din helt egen italienske fantasi. Blomster print nyanser for litt Dolce & Gabbana-romantikk er deres signatur. Eller velg et par «oh-so-cool pilot». Bestill Dolce & Gabbana solbriller online i dag hos Mister Spex.

Italienerne er kjent for sin feilfrie motesans. Dette merket er elsket og ofte brukt av kjendiser som Rosie Huntington-Whiteley, Rihanna og moteverdenens regjerende dronning, Anna Wintour. Vi er stolte av å presentere vårt utvalg av Dolce & Gabbana solbriller. Vi har de nyeste stilene for menn og kvinner på et praktisk sted. Bla gjennom kolleksjonen vår, så vil du være sikker på at du blir forelsket i ett (eller flere) par Dolce & Gabbana solbriller. Prøv et par signaturbriller med cat-eye fasong. Denne formen gir tidløs eleganse som du vil elske sesong etter sesong. Hvis du liker undervurdert glamour, foreslår vi at du holder deg til svart med kanskje en liten flikk metallisk. Eller hvis du liker å lede an, kan du prøve en av dyre- eller blomstermønstrede cat-eye fasong. Den stadig lekne trenden er perfekt for forretninger eller for lek. Glass kan fås i forskjellige utførelser som for eksempel polariserte glass som gir deg større dybdesyn fordi lyset filtreres for å redusere gjenskinn. Graderte fargetoner som begynner med mørkt på toppen og lysner gradvis. Denne ombre effekten ser bra ut, men den slipper også inn mindre lys og gir deg ekstra beskyttelse. Speilbelegg beskytter mot intenst lys, noe som gjør det til et flott alternativ for de solfylte feriene.

Fashion Powerhouse Dolce & Gabbana braste ut på den internasjonale motescenen i 1985 med en ærefrykt-inspirerende debut på Milan Fashion Week. Siden den gang har de blitt sett på som et av de mest innflytelsesrike motehusene. Sesong etter sesong lager de inspirerte kolleksjoner, med fingeren fast på motepulsen. Aldri redd for å være uventet, har Dolce & Gabbanas gåtefulle og uforutsigbare tilnærming til design blitt et sentralt tema som går gjennom alle deres samlinger og prosjekter. Et annet motiv som er stadig tilstede, er deres sammensetting av temaer. Eventyr kolliderer med mørke mareritt, metall blandes med blomster og romantikk står overfor noe litt uhyggelig. Hva er resultatene? Samlinger som drypper av motstand, polaritet og motsetninger. Brillekolleksjon debuterte i 1996 og ble møtt med universell applaus fra moteverdenen. Deres signaturstil blir fortsatt injisert i hvert par av Dolce & Gabbana solbriller, med de glatte linjene, øye for detaljer og den drømmeaktige kvaliteten. som folk har blitt glad i.

Mister Spex er mer enn bare en nettbutikk.

Det er et moderne showroom med alle de nyeste trendglassene på et praktisk sted. Vi har skapt en online handleopplevelse som ingen andre. Vi har lagt til et filterverktøy for ansiktsform som hjelper deg å velge de riktige rammene for ansiktsformen din. Vi tilbyr også et virtuelt prøveverktøy: bare klikk på webkameraikonet under solbrillene, og du kan se hvordan de ser ut på deg. Å finne ditt perfekte par briller er vår glede og prioritet. Oppdag fordelene ved å handle hos Mister Spex og kjøp ditt eget par Dolce & Gabbana solbriller i dag. Vi tilbyr: Et stort utvalg av Dolce & Gabbana-solbriller til menn og kvinner. Bestill online i dag og oppdag hvorfor Mister Spex er det ultimate stedet å kjøpe Dolce & Gabbana solbriller.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo