Calvin Klein Solbriller

 Calvin Klein
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
56 Resultater

Solbriller fra Calvin Klein

Calvin Klein: det amerikanske varemerket over alle. Et motemerke som kombinerer moderne minimalisme og klassisk eleganse på en perfekt måte. Navnet Calvin Klein er ensbetydende med enkelt, stilig undertøy, jeans med moderne snitt og noen av tidenes mest populære parfymer. Da er det bare naturlig at Calvin Klein også har designet en solbrillekolleksjon for kresne kunder. Samtlige av våre solbriller fra Calvin Klein er unisexmodeller, akkurat som de klassiske Calvin Klein-parfymene fra 90-tallet. Og alle modellene har selvsagt initialene «CK».

"Typically Calvin Klein"

Vil du ha en klassisk Calvin Klein-modell, er CK 7744S 214 kanskje noe for deg. Denne modellen har store glass med en særpreget effekt. Den er likevel såpass dempet i stilen at den ikke beveger seg for langt bort fra Calvin Kleins enkelhetsprinsipp. Innfatningen med høyt monterte stenger har sin egen sjarm. Modellen fås i havanabrun eller klassisk svart. Med disse solbrillene fra Calvin Klein vil du garantert gjøre inntrykk!

I den andre enden av skalaen finner du CK 7225S 001. Denne slanke, raffinerte modellen fra Calvin Klein er helt super til mindre ansikter. Den hele rammen i metall har et smakfullt uttrykk med dobbel nesebro i retrostil. Den spesielle detaljen på stengene står godt til fargen på innfatningen og gjør disse unike solbrillene fra Calvin Klein fullkomne. I solbrillekolleksjonen fra Calvin Klein vil du garantert finne din favorittmodell – det være seg i klassisk rektangulær design, trendy pilotstil eller minimal, metallisk 80-tallslook. Bruk vårt virtuelle prøveverktøy til å se hvordan dine Calvin Klein-solbriller passer til deg før du kjøper. Mister Spex leverer raskt i hele Europa.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo