Givenchy Briller

Givenchy
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
59 Resultater

Fra catwalken til nesen – dame- og herrebriller fra Givenchy

Briller fra Givenchy er så mye mer enn bare synskorrigering! Den som bærer Givenchy, setter et motestatement. Få tilbehør er så utsøkte og stilfulle som designerbrillene fra Givenchy. Det franske luksusmerket, grunnlagt i 1952 av Hubert de Givenchy, har alltid vært ett skritt foran med sine kreative og glamorøse kreasjoner. Luksusmerker som Givenchy lager ikke bare moderne brilleinnfatninger, de skaper unike statementdesigns som fremhever utstrålingen din. De innovative brilleinnfatningene fra Givenchy produseres ved hjelp av høykvalitative metoder og materialer og utmerker seg med uttrykksfulle farger og former i kombinasjon med svært tynn acetat og høyteknologisk titan. Også den nyeste kolleksjonen bærer preg av Maison Givenchys ekstravagante design. Den strutter av sterke knallfarger side om side med sarte pastelltoner og duse nyanser. De luksuriøse formene og spennende fargedetaljene gjør brillene fra Givenchy til det perfekte øyetilbehøret!

Givenchy – luksus med en twist

Fra sofistikerte cateeyes med ton-i-ton-brilleglass eller rene design i Jackie O-stil. Hvert eneste brillepar fra Givenchy har det lille ekstra. Individualistisk formspråk, usedvanlige farger – de elegante Givenchy-brillene kommer i alle slags utgaver og tilbyr passende form og farge for alle typer ansikter. Brillene fra Givenchy har, alle som én, utsøkte detaljer og et unikt design som fremhever utstrålingen din. Givenchys damebriller og herrebriller har noe svært luksuriøst og elegant over seg. De har en utpreget personlighet og en unik stil som kommer til uttrykk i de forskjelligste innfatninger, alt fra firkantede via oversized til pilotform, som regelmessig bryter med motekonvensjonene.

Dette får du hos Mister Spex

Oppdag populære designermerker og eksklusive stiler denne sesongen, og la deg forhekse av de luksuriøse tilbudene på solbriller, briller med styrke og progressive briller fra renommerte produsenter. I tillegg til de utsøkte brillene fra Givenchy, tilbyr vi også et stort utvalg av andre designermerker, som Linda Farrow, Victoria Beckham eller Moncler.

Ser du etter Givenchy-briller med styrke? Vi setter glass i favorittmodellen din, slik at du kan se skarpt selv med høy dioptri. Du kan shoppe enkelt og sikkert hjemmefra. Vi setter høye krav til kvaliteten, og i vårt mesterverksted sammenstiller vi din nye brille fra Givenchy i optikerkvalitet, fullstendig basert på dine verdier og behov, slik at de passer perfekt til deg. Bestill de nye brillene fra Givenchy nå, helt ukomplisert og uten risiko:

  • betal med faktura

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo