Oakley Solbriller

Oakley
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
185 Resultater

Kjøp et nytt par med Oakley-solbriller på nettet hos Mister Spex

Hvis du er på jakt etter et par med funksjonelle og sporty solbriller kan du stole på Oakley. De er et av de ledende merkene på solbrillemarkedet. Med moderne, slitesterke design, har Oakley-navnet blitt synonymt med solbriller. Enten det er et par med solbriller for skikjøring og utendørssport eller stilige og moteriktige solbriller for en kommende ferie, har Oakley det du trenger.

Oakley-solbriller for menn og kvinner

For mange er det Oakley de tenker på når de tenker på solbriller. Oakley-solbriller er kjent for sine sportslige og moderne design, og er det perfekte valget for deg som vil ha både funksjon og mote. De kreative hodene hos Oakley tester kontinuerlig nye materialer og kommer opp med nye design som inspirerer. Oakley-solbriller er spesielt populære blant idrettsutøvere som skiløpere og vannsportsutøvere, og båtentusiaster, fordi Oakley solbriller er kjent for sin holdbarhet og høye ytelser.

Pass på øynene dine med stil

Solbriller er ikke bare et moteriktig tilbehør. Vi trenger solbriller for å beskytte øynene våre mot skadelige UVA og UVB-stråler fra solen. Kun høykvalitetsglass kan levere høy nok beskyttelse, og hvert eneste par med Oakley-solbriller fra Mister Spex er utstyrt med herdede, slitesterke glass som er effektive mot UV-stråler. Uansett hvilket par med Oakley-solbriller du velger, kan du være trygg på at øynene dine vil være godt beskyttet.

Neste stopp: Det virtuelle prøverommet

Etter å ha brukt filtrene våre for å finne de parene du liker best, er det på tide å tre inn i det virtuelle prøverommet. Denne innovative funksjonen lar deg virtuelt prøve så mange par med Oakley-solbriller som du ønsker. Ingen grunn til å lure på hvordan du vil se ut! Det er raskt og enkelt å bruke verktøyet:

1) Velg ditt favorittpar med Oakley-solbriller og klikk ikonet på høyre side for å aktivere det virtuelle prøverommet

2) Last opp et bilde av deg selv. Du kan også ta et bilde med webkameraet

3) Juster de virtuelle solbrillene på bildet ditt

Og det er alt! Du har muligheten til å dele din nye look på Facebook for å få tilbakemeldinger fra vennene dine som kan hjelpe deg å ta riktig valg. Det har aldri vært enklere å bestille solbriller på nettet. Du kan handle i full trygghet, rett fra pulten eller sofaen din! Siden du handler hjemmefra, kan du prøve så mange Oakley-solbriller som du vil, når du vil. Det kaller vi enkelhet!

Trenger du glass med styrke? Vi har Oakley-solbriller for deg

For dem som bruker briller med styrke hver dag, er solbriller med styrke også et must. Mange Oakley-solbriller kan utstyres med glass med styrke. Bruk det nyttige filteret for å finne ut hvilke par som er tilgjengelige. Om du velger glass med styrke, taster du bare inn styrkedetaljene dine i bestillingsprosessen. Så enkelt er det.

Du kan også oppgradere styrkeglassene dine til fargeskiftende, fotokromatiske glass. Disse selvblendende glassene skifter gradvis farge når solen treffer dem. Det beste er at de absorberer 100% av UVA og UVB-stråler, som gjør at de ikke bare er et praktisk, men også et sunt valg for øynene dine.

Sporty, moderne, moteriktig: Oakley-solbriller

Bruk så mye tid du trenger og se gjennom vårt imponerende utvalg av Oakley-solbriller fra ditt eget hjem. Spar tid og stress ved å handle på nettet med våre innovative filtre og verktøy. Enten stilen din er klassisk og elegant eller sporty og fresh, kan du finne det perfekte paret med Oakley-solbriller på nettet hos Mister Spex.

Vi tilbyr kundene våre fri frakt på bestillinger over 700 kroner. Om du av en eller annen grunn skulle være misfornøyd når du har mottatt pakken, kan du benytte deg av vår 30 dagers åpent kjøp.

Når du velger Mister Spex når du handler Oakley-solbriller på nettet, kan du benytte deg av følgende fordeler:

  • Hundrevis av Oakley-solbriller å velge mellom

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner når du kjøper solbriller på nettet fra Mister Spex

  • Betal via kryptert forbindelse med din foretrukne betalingsmåte

  • Attraktive og konkurransedyktige priser

  • Finn de beste modellene for din ansiktsform med filtrene våre og det virtuelle prøverommet vårt

  • Antirefleks-linser med UV-filter er inkludert i prisen

  • Glass med styrke er tilgjengelig på mange modeller

  • Kundeservice i særklasse, som er klare til å svare på alle spørsmål

Kjøp ditt drømmepar med Oakley-solbriller på nettet fra Mister Spex i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo