Michalsky Solbriller

Michalsky for Mister Spex Sonnenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
56 Resultater

Solbriller fra «Michalsky for Mister Spex» på Mister Spex Norge

Michael Michalsky er en tysk designer som etablerte sitt eget luksusmerke i 2005. Michalskys mote- og livsstilsmerke er kjent over hele verden for sin varierte miks av klassisk og streetwear-design i de aller siste trendene. Solbrillekolleksjonen Michalsky for Mister Spex er laget eksklusivt for Mister Spex. Modellene er stilfulle med en leken touch og er skapt for å oppfylle hverdagsbehovet til ekte mennesker.

Brillene fra Michalsky for Mister Spex utstråler profesjonalitet med et lekent uttrykk. Kolleksjonen fra Michalsky for Mister Spex består av solbriller med innfatninger i forskjellige farger og et stort utvalg av kvalitetsglass. Med essensiell UV 400-beskyttelse er disse solbrillene både stilige og praktiske. Solbrillene fra Michalsky for Mister Spex er et perfekt motestatement enten du er på ferie, kjører bil eller rusler rundt i byen.

Ta en titt på kolleksjonen fra Michalsky for Mister Spex og velg din favorittmodell. Benytt deg av vårt «Prøv nå i 3D»-program for å få et inntrykk av hvordan solbrillene ser ut på deg før du kjøper. Mister Spex sender varene raskt og enkelt. Solbriller som bestilles før kl. 14.00, sendes samme dag.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo