For levering innen jul må ordren din sendes senest 16. desember fra lageret vårt. For mer detaljert informasjon om ordren din vennligst ta kontakt med kundetjenesten.
Solbriller med styrke

Solbriller med styrke

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller med styrke

(3.704)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 3.704

Høy kvalitet du har råd til: Solbriller med styrke fra Mister Spex

Solbriller tilbyr effektiv beskyttelse for øynene våre – og i tillegg til det, er de et viktig motetilbehør. For de som bruker briller hver dag, er solbriller med styrke et must for å sikre riktig øyebeskyttelse mot skadelige UV-stråler. Mister Spex har et enormt utvalg av velkjente merker, i tillegg til utallige muligheter for individuell tilpasning av solbriller med styrke. Les videre for å finne ut hvordan du kan finne de perfekte solbrillene med styrken du trenger.

Solbriller med styrke: Mer enn bare et tilbehør

Solbriller er ikke bare et motetilbehør. De gir øynene dine beskyttelsen de trenger mot skadelig UV-stråling fra solen. Enten du bruker kontaktlinser eller briller med styrke, er det riktige paret med solbriller avgjørende for øynene dine. For de som velger å ikke bruke kontaktlinser, er solbriller med styrke veien å gå, da de korrigerer synet ditt samtidig som de beskytter mot solen. Velg fra hundrevis av merker og modeller fra de hotteste designerne. Alle kan leveres med styrkeglass og kjøpes på nettet. Du klikker bare "styrkeglass"-filteret, så er du klar til å shoppe. Du finner garantert et par briller som passer ditt ansikt og din personlige smak. Å finne solbriller med styrke er så enkelt som det kan få blitt.

Hvilken informasjon må jeg oppgi, og hvor kan jeg finne denne?

For å tilpasse glassene til dine nye solbriller til dine behov, trenger du følgende synsverdier:

  • sfære
  • akse
  • sylinder
  • pupillavstand

Hvis du allerede bruker briller, finner du som regel alle disse opplysningene på brilleseddelen din. Du trenger bare fylle inn disse opplysningene under den raske og enkle bestillingsprosessen.

Velg glass med din styrke

Når det kommer til glassfarger har du flere muligheter ved valg av solbriller med styrke. Ensfarget er det klassiske valget for solbriller. Her har du valget mellom grønne, brune eller grå linser, med en fargetone på 85 prosent. Disse glassene inkluderer overflatebelegg bak, noe som gir den ultimate beskyttelsen mot selv de sterkeste solstrålene.

Standard-glassene våre er super-speilet, herdet og har UV-filter. Du har også muligheten til å velge komfortglassene våre, som er noe tynnere og har smussavvisende overflate. For briller med høy dioptri, tilbyr vi premium-glass: Disse er ekstra tynne og asfæriske. Det betyr at de reduserer blendingen av skarpt lys betydelig, og eliminerer refleksjoner.

På mange modeller kan du også velge polariserte glass. Disse inneholder et polariseringsfilter, noe som reduserer blending og refleksjoner dramatisk. Disse er spesielt nyttige når du kjører i regnet eller driver med vannsport, og anbefales også for personer som er overfølsomme for lys.

For de som ønsker briller til hverdagsbruk og solbriller i ett, er selv-blendene eller fotokromatiske glass veien å gå. Disse unike glassene mørkner automatisk når de eksponeres for sollys. Fordelen med dette valget er at du ikke trenger å kontinuerlig bytte mellom solbriller og vanlige briller, og at du får utmerket beskyttelse mot solen. Fotokromatiske glass er tilgjengelig i brunt og grønt.

Kjøp solbriller med styrke på nettet: Velg Mister Spex

Hos Mister Spex er det enkelt å få et godt par med solbriller utstyrt med styrkeglass som passer til din personlige stil. Vårt digitale prøverom gjør det mulig for deg å se så mange modeller du ønsker virtuelt og umiddelbart, med bare noen få museklikk. Bruk våre nyttige filtre for å hjelpe deg å redusere utvalget slik at du finner flatterende og rimelige briller som garantert passer.

Når du har bestemt deg for et par (eller kanskje flere par?) av solbriller med styrke, er det både raskt og enkelt å bestille. Send inn din brilleseddel, inkludert pupillavstand, og vi vil lage solbrillene du har valgt i det profesjonelle verkstedet vårt.

Solbriller med styrke hos Mister Spex: En oversikt over fordelene dine:

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner
  • Spar penger når du kjøper solbriller på nettet med våre konkurransedyktige priser
  • Digitalt prøverom som hjelper deg å finne riktig par
  • Alle solbrillene er utstyrt med UV-filter
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Kundeservice som svarer på alle spørsmål.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo