Marc Jacobs Solbriller

Marc Jacobs
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
84 Resultater

Marc Jacobs solbriller: innovasjon og Amerikansk nonchalance

Modig, optimistisk og veldig individuelt: dette er ordene som best beskriver stilen til den Amerikanske designeren Marc Jacobs. Han overrasker hver sesong med nye, banebrytende design som er en sensasjon innenfor den internasjonale motescenen. Marc Jacobs solbriller viser også en bekymringsløs tilnærming til kreativiteten, og foretrekker å leke med uvanlige proporsjoner, farger og materialer. Den klassiske basen er alltid gjenkjennelig. Dette gir innfatningen en tidløs eleganse til tross for de ukonvensjonelle og noen ganger eksentriske design.

Marc Jacobs: det bestemte vidunderbarnet i moteverden

Som barn ble Marc Jacobs opptatt av mote; hans bestemor elsket mote og støttet hans første skritt mot dette målet. Senere studerte han på Parsons School for Design - og vant da en pris fra det Amerikanske motehuset, Perry Ellis, for kolleksjonen han laget. Etter å ha fått sin første praktiske erfaring her, grunnla han sitt eget merke med hans navn i 1986 strong>. Fra dette punktet, var den rungende internasjonale suksessen ikke langt unna. I dag, inkluderer hans kunder verdenskjente kjendiser, inkludert Miley Cyrus, Sofia Coppola og Blake Lively.

Klassiske design møter en hemningsløs glede av eksperimentering

Solbriller i høy kvalitet er trendy tilbehør i tillegg til et hverdagsprodukt: de bør utfylle ansiktet og samtidig legge til noe ekstra til en persons stil. Marc Jacobs solbriller inneholder kjente grunnleggende former i fullstendig nye og innovativeversjoner. For eksempel, tilbyr designeren klassiske plastinnfatninger til menn med trapesformede glass med en vesentlig større vinkel og ekstremt moderne silhuett. I tillegg, er det marialer som veldig gjennomsiktig plast, som fremhever det moderne utseende.

Med I solbriller til dame, er den enkle håndteringen av forskjellige materialtykkelser fascinerende: solbriller med tykke, slående horninnfatning danner kontrast til sirkulære, spesielt vakre innfatninger. Andre viktige aspekter til kolleksjonen inkluderer en god blanding av materialer, farger og mønstre. For eksempel, arbeider merket med kontrasterende fargede innlegg på stengene eller lager dem med fine, dekorative linjer. Kombinasjonen av plast i brun hornutseende med innfatning elementer i lyse pastellfarger har en nesten eksperimentell effekt. Sist, men ikke minst, er det elegante detaljer som gullfargete hengsler og bokstaver som gir Marc Jacobs solbriller et utseende av høy kvalitet.

De kreative høydepunktene på solbriller fra Marc Jacobs

  • Ekstravagante, iøynefallende design for trendsettere

  • Kreative nye tolkninger av klassiske solbriller

  • Fremhevet lineære, rene linjer på herremodeller

  • Damemodeller med feminine, runde og kurvede former

  • Innovativ håndtering av materialer, farger og teksturer

  • Materialer i høy kvalitet og håndverk i tillegg til et øye for detaljer

Legg til stilfulle høydepunkt med Marc Jacobs solbriller

Med deres uvanlige, ganske ukonvensjonelle design, er Marc Jacobs solbriller et utmerket valg hvis du ønsker å gjøre et selvsikkert moteuttrykk. Samtidig som dets brukervennlighet for hverdagslig bruk er vedlikeholdt på grunn av pålitelige grunnleggende former med glass i store størrelser. De forskjelligePilotbrillene til Marc Jacobs, for eksempel, er for øyeblikket veldig fasjonable til menn: plastinnfatninger med klare linjer gir den tidløse pilotbrilleformen et nytt, tydelig maskulint utseende som harmoneres fantastisk med en moderne, urban klesstil. Til damene, feirer diva-lignende katteøyesolbriller et imponerende comeback med et snev av 50-tallet. De gir stilige sommerantrekk en glamorøs og subtil nostalgisk følelse. Litt nostalgi er også gjenspeilet i de sirkulære modellene med samme stil som nikkelbriller - bortsett fra at disse ikke er laget av nikkelkabel hos Marc Jacobs: plastinnfatninger i hornutseende eller gullfarget metall med fargede innlegg kombinerer disse retro formene fra Woodstock-tiden & Co. med den fasjonable nåtiden.

Utforsk fordelene hos Mister Spex

Utforsk utvalget av Marc Jacobs solbriller og omtrent 3,000 andre briller fra kjente merker hos Mister Spex. Hvis du ønsker å snevre inn søket ditt, er det praktiske filtre tilgjengelig: for eksempel, du kan alltid se etter briller som passer ditt ansikt. I tillegg, tilbyr vi følgende ekstra fordeler:

  • Med hjelp fra det enkle "virtuelle prøverommet" kan du se hvordan din valgte modell ser ut. Alt du behøver er et portrettbilde for en 2D visning eller webkamera for et 3D-intrykk.

  • Din risikofrie ordre gir deg en 30-dagers returpolicy på alle brillene.

  • Fraktkostnadene er som regel fraværene på alle ordrer med solbriller og briller over 700 kr.

  • Har du behov for solbriller med styrke? Ikke noe problem: vi tilbyr en rekke solbriller fra Marc Jacobs og andre produsenter, glass med styrke på forespørsel, i optikerkvalitet.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo