Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
74 Resultater

Kjøp et stort utvalg av Michael Kors solbriller hos Mister Spex

Den amerikanske designeren Michael Kors har vist seg å være en av de mest innflytelsesrike moderne designerne der ute. Inspirert av New York City sin tidløse skjønnhet, tilbyr Michael Kors solbriller en touch eleganse og klasse til ethvert antrekk. Kjøp Michael Kors solbriller hos Mister Spex og finn riktig par som passer til din stil.

Sofistikert eleganse: solbriller fra Michael Kors

Inspirert av atmosfæren i New York, har Michael Kors designet sine innovative kolleksjoner siden 1981 og alltid med sine uvanlige høye standarder. Mote fra Michael Kors er alltid interessant og individuelt. Kjent for sin luksuriøse design i tillegg til streetwear, vet Michael Kors hvordan man balanserer klassiske design med moderne stil og solbriller fra Michael Kors gjør akkurat det. Legg til en touch med eleganse til ethvert antrekk ved å legge til et par Michael Kors briller fra Mister Spex.

Selvsagt, var solbriller originalt ment for å beskytte våre øyne mot solen, men hvem sier at du ikke kan se fabelaktig ut samtidig? Gjør deg klar til å nyte det skarpeste sollyset med et par klassiske Michael Kors solbriller, som tilbyr optimal UV-beskyttelse sammensatt med et tidløst chic design. Uansett om du velger de klassiske Chelsea pilotbrillene eller går for elegante Marrakesh solbriller med styrke, så kan du beseire solen i stil med Michael Kors solbriller fra Mister Spex.

Glass i høy kvalitet fra Mister Spex

Alle solbriller fra Mister Spex kommer med fargete glass i høy kvalitet. Disse glassene tilbyr utmerket UV-beskyttelse, er slitesterke, og motkjemper refleksjon og glans selv på de lyseste dagene. Noen Michael Kors solbrillemodeller kan utstyres med styrkeglass, noe som betyr at de av dere som bruker briller hver dag kan også kose dere i solen. Du kan også velge polariserte, speil- eller fargeskiftende glass.

Forsterk din stil med solbriller fra Michael Kors

Vi hos Mister Spex har et fantastisk utvalg av Michael Kors solbriller til enhver stil, inkludert følgende design og kolleksjoner:

Og mye mer! Som en designer med fingeren på pulsen til moteverden, er Michael Kors solbriller alltid på moten og du kommer garantert til å finne et par som passer din stil.

Velg en farge og form som passer deg

Mange Michael Kors solbriller kommer i mange forskjellige farger. Hvis du er usikker på hvilken stil du liker, kan du kanskje starte med å velge en farge du liker og se hvor våre filtre fører deg. Vi har mange filtre, fra forskjellige former på solbriller, priser og til og med ansiktsformer. For de som ikke vet hva de skal gå for (eller alle som ønsker seg noe helt nytt), er ansiktsform filteret et godt valg. Bestem selv hvilken form som best representerer deg: oval, rund, firkantet eller hjerteformet. Trykk på filteret og se hva ekspertene hos Mister Spex har valgt. Du kommer garantert til å finne passende former og silhuetter til din ansiktsform!

Fortsatt usikker? Så prøv dem på!

Å kjøpe solbriller på nett kan fort bli litt mye for enkelte, selv etter å ha snevret ned valgene til noen få fabelaktige par med Michael Kors solbriller. Det er viktig å vite hvordan et par solbriller faktisk ser ut på ditt unike ansikt. Vel, vi hos Mister Spex har gjort noe med det. Bare prøv ut vårt virtuelle prøverom! Det er utrolig enkelt å bruke: bare last opp et bilde eller ta et bilde direkte med ditt webkamera, velg paret med Michael Kors solbriller du ønsker å prøve på, så justerer du paret slik at passformen stemmer med ditt ansikt. Det er alt. Vårt verktøy lar deg se hvordan du virkelig ser ut når du bruker ditt nye par Sabrina II eller Isle of Sky solbriller. Siden du handler fra komforten i ditt eget hjem, kan du gratis prøve så mange par Michael Kors solbriller som du bare ønsker. Endelig, nettshopping uten overraskelser!

Luksuriøs mote rett ved fingertuppene: solbriller fra Michael Kors

Elegant og uanstrengt: disse ordene kan brukes for å beskrive Michael Kors sin mote. Ta på deg et par solbriller fra en av de mest moderne designerne og gjør ethvert antrekk om til et moteuttrykk. Uansett om din stil er sofistikert og kul eller ung og flørtete, har Michael Kors solbriller det du trenger.

Kjøp dine Michael Kors solbriller fra Mister Spex og nyt en problemfri opplevelse fra start til slutt. Finn og velg dine favoritt Michael Kors solbriller på nett og bruk våre nyttige filtre i tillegg til vår virtuelle prøverom funksjon for å være sikker på at du får et par som gjør deg glad og får deg til å føle deg fantastisk.

Vi tilbyrgratis frakt på ordrer over 700 kr og sender dine Michael Kors solbriller i en sporbar pakke. Selv om vi virkelig tror at du vil være veldig fornøyd med dine nye designersolbriller, tilbyr vi likevel en 30-dagers pengene tilbake garanti dersom du skulle ombestemme deg. Bare send solbrillene tilbake, helt gratis, og du vil få en full refusjon av beløpet du har betalt.

Vi er her for å gjøre deg fornøyd. Det er derfor vårt kundeservice team står klare, villige og kan hjelpe deg når som helst. Ring oss opp eller send oss en e-post med spørsmål eller bekymringer, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Velg Mister Spex og nyt alt dette og mer:

  • Gratis levering og returer på ordrer i Norge når du har kjøpt for over 700 kr

  • Pengene tilbake garanti innen 30-dager

  • Konkurransedyktige, rettferdige priser

  • Omfattende og tidsriktig kolleksjon med Michael Kors solbriller

  • Nøye designede filtre og virtuelt prøveromverktøy for å hjelpe deg med å få et fantastisk par Michael Kors solbriller

  • Alle solbriller kommer med herdet glass som inneholder en anti-reflekterende behandling og UV-filter

  • Glass med styrke tilgjengelig på mange Michael Kors designer solbriller

  • Utmerket kundeservice

La oss finne det perfekte paret med Michael Kors solbriller. Kjøp hos Mister Spex!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo