Briller

Lesebriller

lesebrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
2 137 Resultater

Lesebriller til herre og dame, på nett hos Mister Spex

Det er sant at: når vi blir eldre, blir våre øyne svakere og de fleste av oss vil til slutt behøve lesebriller for å se ting som befinner seg på nær avstand. Siden det er uunngåelig, hvorfor ikke velg et par lesebriller som er fasjonable i tillegg til funksjonelle? Kjøp fra vårt utvalg av utvalgte designer lesebriller og finn det riktige paret til deg.

> Se hele vårt utvalg av briller

Se alt med lesebriller fra Mister Spex

Du bruker dem når du leser avisen på venterommet, ser på bilder på din mobiltelefon eller leser det med liten skrift på en kontrakt: lesebriller er en nødvendig og uerstattelig følgesvenn for mange personer, og blir mer og mer nødvendig desto eldre man blir. Selvsagt, dine lesebriller burde ikke bare være funksjonelle: de burde også se bra ut og være så lette og komfortable som mulig.

Hvorfor behøver vi lesebriller når vi blir eldre?

Aldersrelaterte øyeproblemer påvirker omtrent alle. Når vi blir eldre, blir linsene på øyet gradvis hardere og mister sin elastisitet. Dette betyr at tilpasningsevnen til øyet gradvis blir dårligere, og resultatet er at du ikke kan se ting på nært hold som du en gang kunne. Denne snikende prosessen, kjent som presbyopi, kan begynne så tidlig som i 30-årene, og mange personer begynner å merke det når de er i alderen 35-40 år som et av de første tegnene på at man blir eldre. Vi har alle sett eller følt det: du må holde avisen, mobiltelefonen eller boken lengre bort fra ditt ansikt for å se klart. De som er kortsynt kan enkelt ta av brillene for lesing. Denne teknikken fungerer kanskje en stund, men sannheten er at: før eller senere vil du behøve lesebriller!

Hvis du ikke ønsker å hele tiden måtte ta av og på dine lesebriller, eller hvis du ikke ønsker å skifte mellom forskjellige briller, er det best å bruke progressive glass. Progressive briller er s briller med styrke og lesebriller i en. De retter opp nærsynthet eller langsynthet, men også presbyopi, på grunn av tre forskjellige soner i selve linsen. Disser er et godt valg hvis du vanligvis bruker briller hver dag. Men pass på, for det er bare enkelte typer innfatninger som passer med progressive glass. Vår kundeservice hjelper deg gjerne med spørsmålene du eventuelt har.

Finn riktig par lesebriller som passer til din stil

Siden du kommer til å bruke dine lesebriller hver dag, er det viktig å finne et par som passer din stil. Våre filtre gjør det enklere enn noensinne å kjøpe lesebriller på nett. Ta en titt på filtervalgene på venstre side av din skjerm. Her kan du aktivere så mange eller så få filtre som du selv ønsker. Noen tips fra oss:

  • Vi anbefaler at du begynner med ansiktsformfilteret. Velg ansiktsformen som best representerer deg for å se hvilke lesebriller våre eksperter mener passer til deg.

  • Kjøp etter farge er også en god måte å filtrere dine alternativer på. Velg fra klassiske svarte eller brune innfatninger, eller gå for noe mer morsomt og funky: vi hos Mister Spex er alltid i forkant av trender.

  • Du kan også kjøpe etter material. Her er et par muligheter å vurdere når du er på jakt etter lesebriller: plastinnfatninger er veldig komfortable å bruke og er også veldig enkle å rengjøre. I tillegg, har du det største utvalget av valgmuligheter når det kommer til design ved å velge plastinnfatninger.

  • Metallinnfatninger er vanligvis laget av rustfritt stål i høy kvalitet, noe som gjør lesebriller med metallinnfatninger veldig stødige, slitesterke og rustfri.

  • Lesebriller med titan innfatning er rustfri og robust, i tillegg til å være ekstremt lett. Den høye stabiliteten til materialet tillater bruken av veldig tynne, filigran briller.

  • Det finnes også lesebriller uten kant som også er veldig populært. Med slike lesebriller, har du klart syn hele veien. I tillegg, slipper du vekten fra den fraværende innfatningen. Disse modellene er et veldig kjekt hjelpemiddel til lesing og tilbyr deg et høyt nivå med komfort når du bruker dem.

Dette er noen av dine valg. Igjen, bruk så mange filtre som du ønsker for å finne riktig innfatning til dine nye lesebriller. Du vil få mer lyst til å bruke dem hvis du elsker dem, så ta deg den tiden du trenger. Du, handler jo faktisk fra ditt eget hjem så det er ikke noe press eller tidsbegrensning - enda en fordel ved å handle hos Mister Spex på nett!

Lesebriller i høy kvalitet fra Mister Spex

Kjøp dine lesebriller hos Mister Spex, den ledende leverandøren på nett for briller. Du vil finne et stort utvalg av briller fra kjente merker som Ray-Ban, Esprit, BOSS ORANGE, Nike og mer. Vi har også vår rimeligere Mister Spex Kolleksjon, full av fasjonable og funksjonelle design.

Frakten på lesebriller innenfor Norge er gratis på alle ordrer over 700 kr, og retur er gratis. Har du noen spørsmål eller bekymringer, er det bare å kontakte vår kundeservice. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet for å hjelpe deg.

Kjøp lesebriller hos Mister Spex og dra nytte av følgende fordeler:

  • 30-dagers pengene tilbake garanti

  • Gratis P&P på alle ordrer over 700 kr

  • Virtuelt prøverom for å gjøre det enklere å velge

Bla gjennom vårt utvalg av lesebriller og finn ditt nye par i dag hos Mister Spex.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo