Kontaktlinse tilbehør

Kontaktlinse tilbehør

  • Rask levering
  • Fantastisk lave priser
  • Bredt sortiment
Kategori

Renseprodukter for kontaktlinser

Med det store utvalget av kontaktlinser på markedet finnes det rimeligvis også mange renseprodukter for linsene. Enten du bruker harde eller myke kontaktlinser, har vi det rette renseproduktet for deg på Mister Spex. Riktig stell av linsene er viktig for å unngå irritasjon og beskytte øynene mot betennelse og sykdom på lang sikt. Stadig flere går over til myke kontaktlinser som et alternativ til briller. Framskritt innen linsedesign betyr at brukerne kan nyte fordelene med kontaktlinser uten å måtte gi avkall på komfort. Men krystallklart syn og langvarig komfort krever en viss grad av stell og riktig renseprodukt.

Du kan velge mellom en «alt-i-ett»-løsning og en hydrogenperoksidløsning. Sistnevnte har en innebygd nøytralisator som forebygger svie og skade på øynene. Nøytraliseringsprosessen varer forholdsvis lenge, noe som betyr at linsene må ligge i rensevæsken over natten. Med dette alternativet er det viktig å rengjøre linsenes overflate, ettersom avleiringer desinfiseres, men ikke fjernes. Vi anbefaler en saltløsning for å fjerne alle spor av avleiringer. Andre renseprodukter for kontaktlinser er kjent som universal- eller alt-i-ett-løsninger. Med disse løsningene blir hele prosessen mye enklere: rengjøring, desinfisering, nøytralisering, oppbevaring og smøring kan gjøres med bare ett produkt!

Et vanlig problem med kontaktlinser er at det hoper seg opp proteinavleiringer på overflaten. Slike avleiringer må fjernes forsiktig ved hjelp av et overflaterenseprodukt. Noen få dråper på håndbaken som masseres inn i linsen, er nok. Det er selvfølgelig viktig å vaske hendene grundig før du håndterer kontaktlinsene. Harde og mer robuste myke kontaktlinser kan også gnis med rensevæske mellom to fingrer og deretter skylles med saltløsning. Dersom du synes det er for mye bry å rense linsene for hånd, finnes det også «skurefrie» løsninger.

Du finner alle de mest populære linseproduktene i Mister Spex’ nettbutikk. Kvalitetsprodukter fra pålitelige produsenter som Ciba Vision, Wöhlk, Alcon og Amo fås til en svært gunstig pris – se hvor mye du sparer når du kjøper dem sammen med økonomipakninger av dine favorittlinser!

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo