Alexander McQueen Solbriller

Alexander McQueen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
74 Resultater

Alexander McQueen – våg å være annerledes!

En drøm for fashionistas av alle kjønn! Vår progressive solbrillekollkeksjon fra Alexander McQueen er edgy, stilig, oppsiktsvekkende og imponerer med en særegen eleganse. I typisk punk-ikonografi blåser det britiske kultmerket Alexander McQueen nytt liv i solbrillen og gjør den atter til nummer én blant vårt favorittilbehør med fantastiske former og farger. Alexander McQueens sofistikerte og kraftfulle stil speiles i brillekolleksjonen vår, der motsetninger som romantikk og rebellion, tradisjon og modernitet, styrke og mykhet, møtes og smelter sammen. Dermed kan de flotte designene tilpasse seg din individuelle stil på en perfekt måte. Uansett hva du gjør og uansett hvor du er på vei – våg å være deg selv – med solbriller fra Alexander McQueen.

Alexander McQueen – spill på ulike sider ved deg selv!

Alle solbrillene fra Alexander McQueen speiler stilen til det britiske motegeniet Lee Alexander McQueen, som er designeren bak merket hvis stil bryter med alle tradisjonelle brilleinnfatninger. Dame- og herrebrillene fra Alexander McQueen preges av den anarkistiske sjelen til motkulturen blant den britiske ungdommen. Det utsøkte merket står for diversitet, og gir deg friheten til å spille på ulike sider ved deg selv. Nøye utvalgte materialer av høy kvalitet, som acetat og metall samt topp moderne teknikk kombindert med førsteklasses håndverkskunst resulterer i moderne motsetninger, styrke og eleganse i skjønn forening. Det finnes vel knapt et tilbehør som er mer skreddersydd til din helt egne stil som solbrillene fra Alexander McQueen.

Alexander McQueen – vis hvem du er!

Ikke vær redd for å fremheve alle de vakre sidene dine! Det er det som gjør deg til deg. Våre dame- og herresolbriller fra Alexander McQueen er tilgjengelige i mange ulike farger og former. Liker du trendy design med firkantede eller runde former? Vintagebriller med nostalgiske undertoner? Eller heller du mot cateyes og oversized-stilen? Kanskje det skal være litt ekstravagant, med grafittimønster, nagler, hodeskallemotiv og piercingdetaljer? Uansett hva du går for, er én ting sikkert. Med briller fra Alexander McQueen setter du ditt eget statement og gir den personlige stilen din en helt spesiell utstråling! Her finnes det briller for absolutt enhver smak, anledning og personlighetstype. Prøv selv og la deg overbevise av luksusmerket Alexander McQueen – vi tror at du kommer til å finne dine nye favorittsolbriller.

Solbriller fra Alexander McQueen – kjøp billig fra Mister Spex' nettbutikk nå

Enten det er på jobb eller på fritiden, kan du nyte den helt spesielle stilen ved solbrillene fra Alexander McQueen for damer og herrer.

  • Rask levering

  • Gratis frakt fra en verdi over 700 kr

  • 30 dagers returrett

Har du lyst til å finne ut mer om det luksuriøse og revolusjonerende high-fashion-brillemerket Alexander McQueen og våre tjenester? Vårt Mister Spex-team hos kundeservice svarer gjerne på spørsmålene dine.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo