ic! berlin Solbriller

Solbriller
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
49 Resultater

ic! berlin premiumsolbriller – laget for deg!

Kule solbriller er et must for den som vil ha en perfekt look. Hvordan kan du gjøre det enda mer perfekt? Med de imponerende premiumsolbrillene fra ic! berlin! Det eksklusive brillemerket fra Berlin står for ukonvensjonelle premiumbriller til gunstige priser. ic! berlin GmbH har slipt innovative premiumglass for hånd i eget verksted siden 1996. Alle ic! berlin-brillene er 100 % designet og produsert i Berlin.

Solbrillene fra ic! berlin gjør så mye mer enn å bare beskytte øynene dine eller gi deg et kult motetilbehør: De fremhever personligheten din og tryller frem ditt ekte jeg. Alle ic! berlin-brilleinnfatningene i ic! berlins ekstravagante solbrillekolleksjon er den nye statement-brillen for din helt egne stil. For berlinermerket ic! berlin står for individualitet og mennesker som ser verden på en ny måte.

Utforsk den fantastiske verdenen av designerbriller fra ic! berlin for damer og herrer, og finn din favoritt blant statement-brillene fra Berlin-brillemerket!

ic! berlin solbrilledesign – din stil, din utstråling

Enten det er runde, ovale, firkantede, svarte eller gullfargede solbriller – hos ic! berlin er alle brillene en vågal independent-modell. Skrueløse brillestenger kombinert med iøynefallende innfatninger i materialer som rustfritt stål, titan, acetat eller bøffelhorn gir deg en ramme som passer til typen din. ic! berlins brilleinnfatninger er rubuste samtidig som de er både lette som en fjær og svært fleksible, og fremhever deg og stilen din.

Vær deg selv og utfold personligheten din med designersolbrillene fra ic! berlin. På din egen måte og med din egen stil! Hver og én av solbrillene fra ic! berlin speiler hvem du er på en helt spesiell måte.

ic! berlin styles – går ikke upåaktet hen

Vi har fått nok av vanlige og kjedelige solbriller. Hos ic! berlin kommer den eksklusive smaken endelig til sin rett! La deg inspirere av de fasinerende designersolbrillene fra ic! berlins kolleksjon! Like annerledes og elegant som deg. De nye brilledesignene fra ic! berlin løfter stilen din til nye motehøyder! Enten det er svarte «understatement»-solbriller, smale, gullfargede solbriller eller markante innfatninger i cateye-, sommerfugl-, pilot- eller trapesform – med disse statement-solbrillene blir du lagt merke til! La personligheten din skinne gjennom solbrillene fra ic! berlin. Dykk ned i ic! berlins kolleksjon og oppdag de enestående solbrillekreasjonene fra det toppmoderne brilleverkstedet i Berlin.

ic! berlin kolleksjon – benytt deg av fordelene ved Mister Spex

Vil du ha din helt egne, spesielle stil? Skaff deg din nye favorittbrille fra ic! berlin nå! Mister Spex har funnet fram de beste modellene blant de populære solbrillene fra ic! berlin til deg, slik at du kan fremheve din personlige stil. Sara M., Lars D., MB Shield og mange flere fantastiske ic! berlin-solbriller venter på deg.

Har du falt for et bestemt par solbriller fra ic! berlin? Da kan du prøve brilleinnfatningen fra ic! berlin enkelt og problemfritt på nettet for å se om den nye stilen passer til deg. Eller vil du heller spørre dine nærmeste om råd? Du kan velge inntil fire ic! berlin-solbriller til hjemlån, som vi sender i posten til deg. Dermed kan du prøve solbrillene i ro og mak i vante omgivelser. 

Gi deg selv den riktige looken med de ultimate statement-solbrillene fra ic! berlin, og benytt deg av fordelene ved Mister Spex:

·       Utvalgte ic! berlin-solbriller blant Mister Spex' eksklusive sortiment: Nina, Rosa, Hedy, Ferrum, Runway og mye mer!

·       Gratis frakt fra en verdi på over 700 kr

·       Kjøp solbriller på nettet

·       30 dagers åpent kjøp

Vil du vite mer om det innovative brillemerket ic! berlin fra Berlin, brillekolleksjonen deres og tjenestene våre? Ta gjerne kontakt med oss! Vårt Mister Spex-team hjelper deg videre.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo