Solbrilletrender vår & sommer 2024

Her er topp 4 av solbrilletrendene for den kommende sesongen som du absolutt ikke bør gå glipp av! Fra fornyelsen av de klassiske Pilotbrillene til forførende Cat-Eye modeller, fargerike og markerte shades, og sporty XXL-shields. Vår og sommer trender vil få moteshjerter til å slå raskere og skape lengsel etter solskinn og livsglede!

Alle solbrilletrender

Finn dine nye favorittbriller
Women Trends

Damesolbriller

Oppdag nå!
Men Trends

Herresolbriller

Oppdag nå!

Solbrilletrender 2024 for damer og herrer hos Mister Spex: Discover the Latest Styles!

Solen skinner, temperaturen stiger - det er på tide å forberede seg til den kommende sesongen og finne de perfekte accessories for solrike dager! Hos Mister Spex er vi stolte over å presentere de hotteste solbrilletrendene for 2024 som vil ta din Look til et nytt nivå.

Cat-Eye Fasong: Det ultimate blikkfanget

Trenden med Cat-Eye silhuetter viser ingen tegn til å avta. Disse tidløse brillene er ikke bare en deklarasjon om eleganse og kvinnelighet, men også en vesentlig del av motens-accessories. Med dristige farger og sofistikerte design, er Cat-Eye solbriller definitivt et blikkfang som vil tilføre antrekket ditt det lille ekstra.

Renessansen av Klassikeren: Bohemske Pilotbriller

Pilotbrillene opplever et spennende comeback med et hint av bohemsk sjarm. Den generøse silhuetten og de raffinerte detaljene gir denne tidløse klassikeren et friskt utseende. Bærekraftige materialer og et snev av luksus gjør disse brillene til et must-have tilbehør for alle som setter pris på stil og kvalitet.

Fargerike Statements: Brighten up your life

Denne sesongen står dristige farger og markante design i fokus. Fra strålende monokrome til slående detaljer - de nåværende trendene bringer friskhet og liv til din solbrillekolleksjon. Gjør deg klar til å skille deg ut fra mengden og markere din personlige stil!

Mote møter Funksjonalitet: XXL-Shades for en Sporty Look

XXL-Shades er mer enn bare solbeskyttelse - de er et statement av stil og funksjonalitet. Med sitt sporty design og ergonomiske passform, er de det perfekte valget for de som fører en aktiv livsstil. Enten du driver med sport eller er på byen, er disse brillene alltid det riktige valget.

Bestill Solbrilletrender for 2024 hos Mister Spex - Hvordan gjør man det?

Det er enkelt: I butikkavdelingen for din valgte trend eller designermerke, finner du muligheten til å begrense utvalget ditt ved hjelp av forskjellige filtre til venstre på siden. Her kan du velge:: “merke”, materiale, brillefasong, farger på både glass og innfatning, og selvfølgelig størrelse. Med dette filteret kan du begrense utvalget til du finner de perfekte trendy solbrillene tilpasset akkurat din smak! Deretter har du muligheten til å prøve dem - online. For online prøving, klikk på knappen til høyre på skjermen: Last opp et portrettbilde av deg selv eller aktiver webkameraet ditt for å få et førsteinntrykk av ditt nye utseende. Har du bestemt deg? Fullføre bestillingsprosessen og se frem til å motta dine nye solbriller.

Fant du et par solbriller i vårt sortiment som passer til dine ønsker? I Mister Spex' nettbutikk handler du rimelig, uten risiko og med mange fordeler:

-Enormt utvalg: Mer enn 3.000 solbriller for damer og herrer

-Enkelt å kjøpe solbriller online

-Stort utvalg av solbriller fra kjente merker som Ray-Ban, Gucci, Prada, Tom Ford og mange flere

-30 dagers returrett

Ønsker du å vite mer om Mister Spex, vårt sortiment og betingelsene for bestillinger? Vår kundeservice og våre profesjonelle optikere ser frem til dine spørsmål. Vi ønsker deg mye moro med shoppingen!

Opplev de siste solbrilletrendene hos Mister Spex og finn dine perfekte accessoirer for en sommer full av stil og solskinn! Dykk inn i moteverdenen og oppdag mangfoldet av solbriller som fremhever din personlige stil. Hos Mister Spex finner du et stort utvalg av aktuelle trender og tidløse klassikere - vær klar for en uforglemmelig sommer.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo