Solbrilletrender vår/sommer 2023

Etter endelig å ha lagt de mørke månedene bak oss, rykker nok en gang et tilbehør opp på handlelisten – solbriller. Og hva de er i stand til, viser vi dere nå. Bort med forhenget: her kommer de heteste solbrilletrendene for våren og sommeren 2023!

Oversikt over trendene

Trend 1
Summer Nostalgia
Trendy retro-rammer vil rocke den kommende sesongen og puste sommervibber.
Trend 2
Bold Spirit
De som elsker prangende utseende bør få tak i et par.
Trend 3
Slim Shades
Trendy XS-størrelse for et øyeblikkelig sommerutseende!
Trend 4
Black Out
Også denne sesongen hører svart til de absolutte trend-rockestjernene.

Finn dine nye favorittbriller
Women Trends

Damesolbriller

Oppdag nå!
Men Trends

Herresolbriller

Oppdag nå!

Solbrilletrender vår og sommer 2023: Let's style happy!

4 solbrilletrender i 2023 du bør kjenne til nå – fra Shield til Retro

Sporty Shields, uformelle retrovibber, markante acetatrammer eller slanke XS-formater? Hvilken solbrilletrend satser du på til våren/sommeren 2023? Oppdag de fire viktigste solbrilletrendene hos Mister Spex nå.

Retrovibber og ren sommernostalgi – solbriller som statement.

Der er de igjen, solbrillene vi liker til dame og herre! Individualister elsker vintagestilens ukompliserte og tidløse design. Stor, større, Summer Nostalgia! Denne våren og sommeren kommer du heller ikke utenom denne trenden. De ubesværede oversize-solbrillene blir potensielt en rundbrenner i løpet av sesongen. De aktuelle retrosolbrillene handler utelukkende om mottoet «Mer er mer». Ekstra store rammer med kantete former laget av acetat eller metall er egenskapene som gjør disse retro solbrillene såpass spesielle. Brillenes fargeverden holder seg klassisk i nøytrale farger. Gjennomsiktige med fargede brilleglass eller melerte i bruntoner – her er alt representert. Med solbrillene i storformat kan du nå gjøre ansiktet ekstra uttrykksfullt, siden store modeller setter ansiktet i fokus. Hvis vintage-inspirert looks fra tidligere tiår er mer din smak, finner du mange spennende modeller i den aktuelle solbrilletrenden Summer Nostalgia, som du sikkert kommer til å like.

Slim Shades – stilig UV-beskyttelse i XS-format.

I 2023 kommer imidlertid slanke nyanser fremdeles til å dominere solbrilletrendene: Så små og smale som de var for to år siden, finner man dem ikke lenger. For i neste sesong kommer smale og slanke shades til å fortrylle oss med slående sterke farger og ekstraordinære geometrier, som kule acetatrammer eller smale Shield-versjoner, f.eks. fra Adidas. I går hang vi med leppa – den forrige måneden var trist nok. Ikke rart at mørke modeller får mye konkurranse akkurat nå. De hippe XS-formatene i lyse toner eller Candy Colors sørger nå for svært godt humør hos både dame og herre. Nå er det ikke bare påvirkere som kommer til å bruke hypertrendy Slim Shades i mente på Instagram-feedene – du får se!

Black Out: disse trendsolbrillene i 2023

På en eller annen måte var det tydelig at hypen rundt tidenes kuleste farge ikke stopper ved solbrillene våre. Et voilà – her har vi allerede All-Black-trenden: solbriller dyppet i den dypeste svarte fargen er igjen ekstremt populære for våren og sommeren 2023. Hva mer har brillene lov til å ha? Alle fasonger og formater. Fra Mono-Shields til ekstreme Cateye-fasonger, Wayfarer-modeller, dramatiske XL-silhuetter, smale metallrammer, mørke oversize-brilleglass så vel som avslappede acetat-solbriller kan brukes. I hovedsak svart! Fra stranden til klubben – svarte solbriller er det ideelle tilbehøret til enhver aktivitet. Klassiske svartnyanser er allsidige, evig kule og aldri kjedelige. Black Out – oppdag de svarte trendmodellene nå!

Høylytt. Høyere. Bold Spirit.

Etter de første våraktige dagene og mye sol står solbriller øverst på enhver handleliste. Solbriller beskytter ikke bare mot sterkt sollys, men understreker også din egen stil med et snev av kulhet og glamour. Spesielt med en markante rammer kan man nå sette et fasjonabelt utropstegn på en enkel måte. Modellene i Bold Spirit-trenden følger bare én regel: kjedsomhet tillates ikke. Du bærer trenden ikke bare i enkel og diskret svart nyanse, men like dristig med fargerike rammer og briller, fremfor alt i uttrykksfulle silhuetter som gjør inntrykk!

Bestill solbrilletrendene for vår/sommer 2023 hos Mister Spex – Hvordan fungerer det?

Ganske enkelt: I butikkområdet for designermerket du har valgt, finner du muligheten til å begrense utvalget ved hjelp av ulike filtre i navigasjonslinjen til venstre: merke, materiale, rammeform, farge på brilleglass og ramme og selvfølgelig dimensjonene. Med dette forhåndsvalget kan du avgrense utvalget til du finner de perfekte trendsolbrillene. Deretter har du muligheten til å «prøve» de valgte solbrillene på nettet. For å prøve dem på nettet, bruker du knappen på høyre side av skjermen: Last opp et portrettbilde av deg selv eller aktiver webkameraet for å få et førsteinntrykk av den nye looken. Du har bestemt deg? Fullfør bestillingsprosessen og gled deg til de nye solbrillene. Du har oppdaget solbrillene du ønsker deg sortimentet vårt? I Mister Spex' nettbutikk handler du rimelig, uten risiko og med mange fordeler: Du vil vite mer om Mister Spex, sortimentet vårt og bestillingsvilkår? Kundeservice og et team av profesjonelle optikere ser frem til spørsmål fra deg. Vi håper du koser deg med shoppingen!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo