Briller

brillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
9 184 Resultater

Kjøp briller online på Mister Spex

Er du på utkikk etter nye briller? Da har vi gode nyheter. Det har aldri vært enklere å kjøpe briller. Nå kan du handle fra sofaen! Mister Spex har mer enn 4000 par og noe for enhver. Les videre for å finne ut hva du bør være oppmerksom på når du kjøper nye briller med styrke online, og hvordan du finner optimal innfatning for ansiktsformen og livsstilen din.

Finn brilletypen som passer til dine behov

Uansett om du er nærsynt eller langsynt, eller trenger lesebriller, bør brillene være både funksjonelle og moteriktige. Vi har tusenvis av briller fra de største designerne: Ray-BanOakleyTom FordBossMichael KorsChloe og flere andre.

Velg blant brilleglass av høy kvalitet

Vi har tusenvis av innfatninger på lager, både herrebriller og damebriller, som kan tilpasses forskjellige typer brilleglass for å dekke dine behov. Utvalget inkluderer:

 • Enstyrkebriller:

  Enstyrkebriller korrigerer enten langsynthet (hypermetropi) eller nærsynhet (myopi). Styrkeverdiene har pluss for langsynthet og minus for nærsynthet. Så lenge verdiene ikke er veldig høye, er det ikke noe problem å velge innfatning, og for de fleste vil enstyrkebriller være det rette. I tilfelle høye dioptriverdier i minusområdet, må du velge tykkere brilleinnfatning. Usikker? Ta kontakt med ekspertteamet!

 • Lesebriller:

  Fra 40-årsalderen opplever man en naturlig svekkelse av øyefunksjonen, presbyopi. Ettersom årene går, blir lesebriller et nyttig verktøy. De er designet for å korrigere synet på nært hold, omtrent 30 til 45 centimeter. Ulempen er at du hele tiden tar lesebrillene av og på, fordi de forstyrrer langsynet. Et praktisk alternativ, spesielt for de som bruker briller for å korrigere synsproblemer, er trifokale brilleglass.

 • Progressive briller:

  Progressive briller korrigerer ikke bare nærsynthet eller langsynthet, men også presbyopi. Glassene har tre forskjellige soner. Den øvre sonen korrigerer nærsynthet eller langsynthet, den midtre sonen er for mellomdistansesyn og gir sømløs overgang mellom nær- og langsyn, og den nedre sonen erstatter lesebrillene. For å få plass til de tre sonene, trenges det store innfatninger. Bla gjennom utvalget med Progressive briller.

Filtrer etter form, bredde, farge med mer

For å gjøre denne prosessen så enkel som mulig, anbefaler vi å bruke filtrene på venstre navigasjonssøyle. Aktiver ett eller flere for å finne riktig brille for ditt behov, for eksempel herrebriller og damebriller. Her er noen av alternativene:

 • Ansiktsform:

  Finner innfatninger som passer ansiktsformen din. Velg mellom rund, firkantet, hjerteformet eller oval.

 • Innfatningsbredde:

  Generelt skal brilleinnfatninger ikke være bredere eller smalere enn ansiktet. Har du allerede et par som passer deg godt, kan du måle bredden i millimeter langs den øvre innfatningsrammen og skrive inn tallet. Klikk på linjalen under filteret.

 • Innfatningsform: 

  Hvis du liker briller med en bestemt form eller innfatningsstil, kan du velge disse her. Velg mellom smal, rektangulær, firkantet, rund, pilotbriller, katteøyne eller sporty. Er du usikker på hva som passer deg best, anbefaler vi ansiktsform-verktøyet.

 • Innfatningstype:

   Sorterer modeller etter briller uten innfatning, med hel innfatning eller halv innfatning. Briller uten innfatning er veldig diskrete og minimalistiske. Briller med hel innfatning er klassiske, men kan også være iøynefallende, moteriktig tilbehør. Briller med halv innfatning er tilgjengelig med halv innfatning enten øverst eller nederst på brillen.

 • Farge:

  Tenk på hårfarge og øyefarge når du handler etter farge. Lyshårede bør satse på gylne, brune og pastellfarger, mens personer med mørke trekk bør velge sterke farger.

 • Material:

  Filtrer etter bestemte innfatningsmaterialer. Plastinnfatninger er behagelige og tilgjengelig i mange former og farger. Innfatninger i metall, titan

   

  eller karbonstål er klassiske, ekstremt robuste og perfekte for tynne innfatninger. Briller med innfatning i tre er moteriktige og miljøvennlige.

Kjøp rimelige briller av høy kvalitet - trinn for trinn

Å bestille briller online kan virke som en rar og komplisert prosess. Hos Mister Spex har vi gjort vårt beste for å gjøre dette så ukomplisert og risikofritt som mulig. Dessuten kan du prøve brillene med online prøveverktøyet vårt. Les veiledningen vår og ta gjerne kontakt med medarbeidere hos vår kundeservice for eventuelle spørsmål.

 • Bruk filteralternativene på venstre side av nettsiden og snevre inn utvalget etter behovene dine, for å lage en ønskeliste.

 • Bruk online prøveverktøyet: Last opp et bilde, eller prøv de valgte brillene virtuelt med webkameraet ditt i 3D.

Hvis du allerede vet hvilken innfatning du vil ha, hopper du over trinn 3 og bestiller.

Prisen inkluderer våre refleksfri standardglass med hard coating og UV behandling

Høy kvalitet og god service hos Mister Spex

 • Stort utvalg med tusenvis av designerinnfatninger

 • Brukervennlige filtre som hjelper deg å finne riktig brille

 • 30 dagers åpent kjøp

 • Imøtekommende og kompetent kundeservice

Start søket nå ved å bla gjennom Mister Spexs store brilleutvalg.

Brilletrender

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo