Sikre deg 30 % rabatt på alle glass og overflatebehandlinger!¹
Progressive briller

Progressive til han og henne

Progressive brilleglass fra kr 999.- per par

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Progressive briller

(7.100)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 7.100

Progressive Briller fra Mister Spex:
Råd for kjøp av dine nye progressive briller

Vår guide for å hjelpe deg til å velge og kjøpe ditt nye sett med progressive glass, samtidig som vi løser gåtene rundt progressive briller. Finn ut hvordan progressive briller fungerer, hva du behøver for å bruke dem, og hvorfor du ikke lenger behøver å bruke en formue på et par progressive briller.


gleitsichtbrille

Innhold

1. Hva er progressive briller?

Progressive briller retter opp flere synsproblemer på en gang. Det er derfor de er kjent som multifokale eller progressive briller. Varierende visuelle styrker fra nær- til langsynt korrigeres sømløst gjennom en spesiell type glass. Dårlig syn og presbyopi korrigeres samtidig.

2. Hvorfor og når behøver jeg et par progressive glass?

Langsyn, også kjent som presbyopi, oppstår når man er rundt 40 år og påvirker de fleste på et eller annet punkt i løpet av livet. Det er ikke vanlig dårlig syn det er snakk om, men heller aldersrelatert tap av funksjonalitet. Linsene i øyet mister dens elastisitet og fører til økte vanskeligheter når de justerer seg til forskjellige distanser. Spesielt blir lesing vanskeligere og et par lesebriller er nødvendig. Ikke alle ønsker å ta av og på seg et par briller hele tiden, spesielt når du allerede har problemer med korreksjon og behøver å bytte mellom to forskjellige par briller. I dette tilfellet, vil du finne at progressive glass er den beste muligheten.


3. Hvordan fungerer progressive briller?

Progressive glass er fordelt inn i forskjellige visuelle soner. Toppen av linsen brukes for å se ting på avstand. Det sentrale området dekker objekter som er i middels avstand, som blant annet biler. Det fungerer også som en enkelt overgang mellom lange og korte avstander, som er plassert på nedre del av linsen og brukes til lesing.

Avhengig av hvilke del av den progressive linsen du ser gjennom, vil du se den respektive distansen skarpt og klart.

lesebriller vs. progressive glass

4. Hva behøver du å vite om progressive glass?

Den tekniske karakteren til disse typene glass betyr at området rundt kantene er uklare, og avhengig av den visuelle rekkevidden, kan variere i størrelse.


Hos Mister Spex kan du bestille progressive glass med standard, utvidet eller maksimal visuell rekkevidde:


normaler Sehbereich

Normalt synsfelt:

Disse progressive linsene tilbyr god visuell komfort, spesielt for førstegangsbrukere. Den tilgjengelige visuelle rekkevidden er litt mindre. Dette er imidlertid mindre merkbar med lave korreksjonsverdier. Når du ser deg rundt, har hodet en tendens til å være mer engasjert enn med bredere eller maksimale synsfelt.


erweiterter Sehbereich

Bredere synsfelt:

Det bredere synsfeltet er omtrent 40 prosent større enn standard, så hodet beveger seg mindre når du ser deg rundt.


maximaler Sehbereich

Maksimalt synsfelt:

Det maksimale synsfeltet er omtrent 60 prosent større enn normalt. Tiden det tar for å bli vant til linsene er betydelig redusert når du ser på ting i middels avstand, kan bli gjort for lengre avstander og er mer komfortabelt.

Hvor lang tid tar det å bli vant til progressive glass?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare på. Tiden det tar å bli vant til progressive briller er individuelt, men det kan ta lengre tid enn med vanlige briller med styrke. Progressive glass er avanserte, noe som betyr at ikke alle klarer å bli vant til denne typen briller umiddelbart. Noen personer blir vant til progressive briller og kan se klart på bare noen få timer, men i noen tilfeller kan det ta opptil flere uker. Desto høyere kvaliteten på de valgte linsene er, desto høyere er synsområdet, som igjen resulterer i en mer komfortabel tilpasning til dine nye progressive briller.


Tips: På grunn av forskjellige synsfelt til progressive glass, er det anbefalt å velge en innfatning som er stor nok. Ellers vil de forskjellige visuelle feltene være for små. Hos Mister Spex, kan du velge mellom over 4000 innfatninger for å finne et par du liker.

5. Hvordan bestiller jeg progressive briller på nett?

Prøv dem virtuelt: Det kunne ikke vært enklere å bestille briller på nett med Mister Spex. Prøv våre progressive briller i 3D ved å bruke ditt webkamera og velg opptil fire av dine favorittinnfatninger. Du kan også velge opptil fire av dine favorittinnfatninger og vi vil sende dem hjem til deg for å prøve dem ut, helt gratis. På denne måten kan du velge ditt favorittpar i ditt eget hjem.

Try-on online

1. Prøv dem på nett

Prøv våre progressive briller i 3D ved å bruke ditt webkamera og velg opptil fire som du liker best.

Try-on at home

3. Prøve hjemme gratis

Vi vil sende deg opp til fire av dine favorittinnfatninger for utprøving hjemme, helt gratis. På denne måten kan du velge ditt favorittpar i ditt eget hjem. Hvis du ikke vet pupillavstanden din, kan du ta et bilde av deg selv med det valgte paret og sende det til oss. Våre optikere vil kalkulere avstanden for deg.

Order online

3. Bestill på nett

Angi opplysningene fra brilleseddelen og fullfør din ordre.

Your new varifocal glasses

4. Dine nye progressive briller

Dine briller nøye klargjort på vårt hovedverksted og levert direkte til din dør.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo