Versace Solbriller

Versace
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
52 Resultater

Finn fasjonable Versace-solbriller for kvinner og menn på nettet hos Mister Spex

Versace-merke har blitt assosiert med high fashion og glamour helt siden starten på begynnelsen av 1970-tallet. Det italienske designhuset har satt standarden i flere tiår med sin innovative design og luksuriøse couture-mote. Et par Versace-solbriller gir alltid et dristig statement. Handle hos Mister Spex etter de hotteste solbrilledesignene fra Versace.

Et snev av luksus: Versace solbriller fra Mister Spex

Versace-navnet er kjent for overlegen kvalitet og elegant, moteriktig design. Versace ble grunnlagt i 1974 og har siden den gang produsert imponerende couture-mote, og i løpet av flere tiår har klær og tilbehør vært å se på noen av de mest berømte og glamorøse personlighetene verden noensinne har kjent. Få deg et snev av denne eksklusive luksusen med et par solbriller fra Versace. Mister Spex har et fantastisk utvalg av Versace solbriller med utseende som passer alle ansikter og personlig smak. Enten du foretrekker den tidløse chic’e utseende til VE 4260 GB1 / 11, vil Versace-brillene få deg til å se fantastisk ut. Mine herrer, vi har fått det maskuline VE 4312 5141/87 designet for å tilpass det moderne, motefrie utseende så vel som den klassiske VE 4307 GB1 / 87. Vi er stolte av å holde oss oppdatert på de nyeste trendene, så du kan handle trygt.

Gi ditt ansikt en elegant ramme med Versace-solbriller

Vis et dristig statement stil med et par fantastiske Versace-solbriller. Ta ethvert antrekk fra vanlig til ekstraordinært med disse eksklusive solbrillene. Spar tid og penger ved å handle nye Versace solbriller online hos Mister Spex. Her er noen av filtrene du kan bruke for å gjøre det enkelt å finne det rette paret av Versace solbriller til din personlige stil og behov hos oss.

Handle etter brillefasong: Vet du hvilken form solbrillene dine skal være? Velg mellom Square, Aviator, Round, Butterfly, Single Lens og Browline. Velg formene du er interessert i for å se hvilke Versacesolbriller som passer deg. Kjøp etter materiale: Bør de nye solbrillene være av metall eller plast? Velg en brillefarge: Hvilken farge vil du at de nye solbrillene skal være? Klassisk svart ser bra ut på omtrent alle, så også brun. Avhengig av sesongenes kolleksjoner, kan du også velge en mindre konvensjonell farge som rød eller blå.

Velg en glassfarge: Versace solbriller har forskjellige fargelinser. Du kan enten starte med dette filteret og se hvilken brillefarge som kommer opp eller velge dette etter at du har valgt en brillefarge.

Angi en prisklasse: Hvor mye vil du bruke på dine nye designer-solbriller?

Styrkeglass: Velg hvilke design som kan leveres med styrkeglass, du bare aktiverer innstillingen/filteret.

Velg etter ansiktsformen: Dette er et spesielt nyttig filter. Er ansiktet ditt mer ovalt, hjerteformet, firkantet eller rundt? Klikk på det tilsvarende filteret for å se hvilke former og bredder som vil være mest flatterende for den formen. Aktiver så mange filtre du vil. Et nydelig par Versace-solbriller venter på deg!

Bruk nettmonteringsverktøyet

Etter å ha plukket ut noen få favorittpar av Versace-solbrillene tenker du kanskje: de ser bra ut, men vil de se bra ut på meg? Vi har kommet frem til en nyskapende måte å hjelpe deg med å svare på det spørsmålet: Online Fitting Tool. Å bruke det er enkelt og utrolig nyttig. Bare følg disse trinnene: Gå til produktsiden for paret av Versace solbriller du vil prøve:

  • Klikk på kameraikonet

  • Last ned et portrettbilde av deg selv eller ta et bilde med webkameraet ditt, og det er det hele!

  • Et bilde av Versace solbrillen vil bli lagt på bildet ditt, og med dette kan du få et inntrykk av hvordan det solbrilleparet vil se ut på deg.

  • Du kan til og med laste ned bildet og dele det med vennene dine for tilbakemelding.

  • Virtual try-on feature

  • Vi oppfordrer deg til å prøve så mange par high-end Versace solbriller du vil. Du har ingenting å tape, så prøv det.

Versace: high end solbriller for dagens moderne menn og kvinner

Vis din takknemlighet for de finere tingene i livet med et par Versace solbriller. Versace solbriller er det perfekte valget for dagens dristige og fasjonable menn og kvinner.

Enten din stil er Hollywood-glamour, elegant og tidløs, eller moderne og vågal, er det sikkert att du finner et par Versace-solbriller som fremhever din smak. Å shoppe Versace-solbriller online fra Mister Spex sparer deg for tid og penger. Borte er behovet for å løpe fra butikk til butikk for den perfekte fargenyansen. Bla gjennom Versace-samlingen fra hjemmet ditt, du kan til og med få et inntrykk av hvordan de vil se ut på deg, takket være vår virtuelle prøvefunksjon. Velg ut som par Versace-solbriller som appellerer til deg, og prøv deretter alle sammen ved å laste opp et bilde. Det har aldri vært enklere! Vi holder våre priser konkurransedyktige og rimelige, og er stolte av vår fantastiske kundeservice. Hvis det oppstår spørsmål eller bekymringer, er det bare å gi oss beskjed via kundeservice.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo