Jimmy Choo

Jimmy Choo

Et must-have luksuriøst tilbehør

Jimmy Choo solbriller- Vær dristig.Vær vågal. Vær trygg på deg selv. Det er mulig med det rette paret Jimmy Choo solbriller. Ettersom de er mest kjent for skoene sine, spesialiserer Jimmy Choo merkevaren seg nå i et bredt spekter av luksuriøst tilbehør. Med Jimmy Choo-solbriller, vil du øyeblikkelig tilføre et fashion statement til ethvert utseende. Her hos Mister Spex har vi et fantastisk utvalg av solbriller fra Jimmy Choo til konkurransedyktige priser, slik at du kan gjøre dem til et fast innslag i garderoben din. Vær uanstrengt glamorøs i Jimmy Choo-nyanser. Oppdag glamouren og mysteriet til A-listekjendiser i et fantastisk par Jimmy Choo solbriller. Bestill din fra Mister Spex og velg fra et bredt utvalg av utrolig stilige solbrille-alternativer.

Vi har cat-eye, round, aviator og mer. Enten du vil ha noe som er supertrendy eller er nydelig sofistikerte, har Mister Spex de riktige Jimmy Choo-solbrillene for deg. Uansett den stilige designen har Jimmy Choo-solbriller fra Mister Spex 100% UV-beskyttelse. Hvert par har fargede glass av høyeste kvalitet og et anti-reflekterende belegg. Uansett hvor du har tenkt å bruke dem skal du vite at øynene dine er beskyttet mot skadelige uv- stråler.

Prøv Jimmy Choo til alle anledninger

Når du investerer i et luksuriøst par solbriller, vil du at de skal være perfekte på alle måter. Det betyr at de skal gli fint inn i ansiktet ditt og fremheve din beste side med en flatterende effekt. Hos Mister Spex er det enkelt å sikre at dette er tilfellet: du kan prøve på alle solbriller i vårt virtuelle prøverom online. Slik fungerer det: velg et par solbriller som du er nysgjerrig på. Klikk på kameraikonet og last opp et bilde av deg selv, eller klikk på et ved å bruke webkameraet på nettbrettet eller datamaskinen. Med bare noen få klikk kan du plassere solbrillene i ansiktet praktisk talt. Det å finne frem til det rette brilleparet har aldri vært enklere!

Du kan til og med dele bildet på Facebook for å få tilbakemeldinger fra dine motekyndige venner. Bruk vårt ansiktsformfilter og finn de mest flatterende solbrillene noensinne. Hvis du trenger mer hjelp til å begrense utvalget for å finne et ideelt par Jimmy Choo solbriller, kan du prøve vårt ansiktsformfilter. Bare klikk på formen som tilsvarer ansiktet ditt - enten ovalt, rundt, hjerteformet eller firkantet - så viser vi hvilke rammer som mest sannsynlig ser best ut på deg. Våre ekspertanbefalinger vil spare deg for tid (og sikre at du vil elske kjøpet ditt når du mottar det!). Det er enda flere måter å avgrense søket på. Hvis du har en viss innfatning eller glass farge i tankene, eller en bestemt prisklasse eller materiale, vil filtrene våre gjøre jobben for deg. Vi har også spennende Jimmy Choo- solbriller til deg som trenger styrkeglass. Bruk styrke filteret for å bla gjennom de tilgjengelige alternativene. Hos Mister Spex er det enkelt å skreddersy solbrillene dine etter dine behov. Bare fyll ut informasjonen på brilleseddelen fra øyelegen din når du går gjennom bestillingsprosessen.

Nyt problemfri shopping 24 / 7

Det er ikke noe bedre enn å handle på nettet med full ro i sjelen. Derfor tilbyr vi gratis levering på bestillinger over 700 kr og en 90 -dagers pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er helt fornøyd med kjøpet ditt av en eller annen grunn. Returkostnad til oss dekkes av deg som kunde. Kundeservicespesialistene våre er klare til å svare på spørsmål og bidra med råd om du ønsker det. Hos Mister Spex kan du handle trygt hver dag.

Finn dine Jimmy Choo-solbriller online på Mister Spex.

Hvis du leter etter det ultimate tilbehøret til din drømmeferie i solskinnet - eller hvis du bare vil ha et snev av luksus til å lyse opp hverdagen med – da er Jimmy Choo solbriller svaret. Det å finne det rette paret for deg er enkelt og praktisk når du handler på nettet hos Mister Spex. Det er så mange grunner til at det er et lurt valg å bestille Jimmy Choo solbriller fra Mister Spex. Nyt alle disse fordelene og mer: Gratis levering på bestillinger over 700 kr. Brilleglass av høy kvalitet som gir førsteklasses UV-beskyttelse inkludert i prisen. Et virtuelt passende verktøy for å identifisere den mest flatterende stilarten. Mange briller til deg som trenger styrke glass. Hos oss har vi en kundeservice med erfarne og effektive medarbeidere. Rimelige priser. Den fremtredende elegansen kan du også få denne sesongen med et par Jimmy Choo solbriller. Bestill et fantastisk par i dag fra Mister Spex.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo