Briller

Herrebriller

herrenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
5 559 Resultater

Kjøp herrebriller hos Mister Spex

Det rette paret med herrebriller gjør mer enn å hjelpe deg å se. De kan forvandle et antrekk og være en viktig del av den personlige stilen din. Om du er på jakt etter et nytt par, vil du garantert finne de perfekte herrebrillene blant utvalget hos Mister Spex. Vi har tusenvis av brillemodeller i et stort antall stiler, fra de største produsentene i bransjen. La stilen din synes!

Handle fra vårt omfattende utvalg herrebriller

Et godt par med briller hjelper deg ikke bare å se – de hjelper deg å bli sett. Dagens stilbevisste mann vet at i tillegg til den praktiske bruken, kan et par briller være et kraftig stiluttrykk. Enten din stil er tilbakelent og tidløs, eller du foretrekker robust og sporty, vil utvalget av herrebriller hos Mister Spex garantert gjøre deg fornøyd. Velg blant tusenvis av modeller fra dagens toppdesignere som Prada, Adidas, Hackett London, Ray-Ban, Polo Ralph Lauren og mange, mange fler. Med vårt utrolige utvalg av rimelige herrebriller, kan du kjøpe så mange par du bare ønsker.

Handle etter form, størrelse, farge og mer

Vårt omfattende utvalg av herrebriller skiller oss fra konkurrentene. Vi har tusenvis av modeller fra dusinvis av toppmerker å velge blant. Det kan fort bli litt overveldende. Hvor starter man når man skal kjøpe et par briller for herre på nettet? Mulighetene er mange: Smalne inn utvalget ved å bruke våre hendige filtre. Velg en form, farge eller størrelse, eller bruk det hendige ansiktsform-filteret vårt. Våre brilleeksperter har satt sammen et utmerket utvalg av briller for herre basert på ansiktsform: Velg mellom oval, rund, hjerteformet eller firkantet. Velg den formen som stemmer best med ditt eget ansikt, og du kan se alle modellene som garantert vil se bra ut.

Tre inn i prøverommet!

Etter at du har smalnet inn utvalget ved hjelp av våre filtre, er det på tide å prøve dem på! Vårt digitale prøverom er enkelt å bruke, og lar deg prøve så mange herrebriller du ønsker så du kan handle i full trygghet. Last opp et bilde eller ta et direkte med webkameraet ditt, dra de virtuelle brillene over på ansiktet på bildet – og du ser hvordan de potensielle nye brillene dine vil se ut på ditt ansikt med en gang. «Da kan du prøve så mange briller du vil fra komforten i ditt eget hjem

Mister Spex: Stedet å gå når man skal kjøpe herrebriller

Vi er opptatt av å levere utmerket kundeservice til konkurransedyktige priser. Trenger du flere grunner til å kjøpe dine nye herrebriller med styrke hos oss? Se her:

  • Virtuelt prøverom hjelper deg å finne det perfekte paret

  • 30 dagers pengene-tilbake-garanti

  • Alle våre briller med styrke leveres med kvalitetsglass med UV-filter, super-anti-refleksjonsbehandling og styrkebehandling

  • Kunnskapsrik kundeservice som er klare til å svare på alle dine spørsmål

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo