Police Solbriller

Police
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
78 Resultater

Solbriller fra Police

Police kom på banen med sine uforlignelige solbriller på 80-tallet. Solbrillene fra Police designes av det italienske motehuset De Rigo. Det eneste som gjelder for Polices solbriller, er å skille seg ut fra mengden, og dette er tydelig i deres kolleksjoner. Med Police vil du garantert gjøre inntrykk. Det store sortimentet av solbriller fra Police på Mister Spex har noe for enhver smak. Uttrykksfull og selvsikker – perfekt til din nye look! Uttrykksfulle farger, elegant design og dynamiske former er typiske egenskaper for Polices solbriller.

Bestill dine nye Police-solbriller raskt og enkelt i dag i vår nettbutikk

Bla gjennom modellene og se de forskjellige fargene. Ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne ut hvilke Police-solbriller som passer best til din ansiktsform. Så er det bare å sende inn bestillingen din! Mister Spex leverer raskt i hele Europa.

  • ¹Rabatten på opptil 50 % gjelder utvalgte briller og solbriller (med og uten styrke). Tilbudet er gyldig til og med 06.03.2024 på www.misterspex.no eller så langt lageret rekker. Vi utbetaler ikke rabattens verdi i kontanter. Rabatten kan ikke brukes på ekskluderte merker i henhold til Mister Spex' kjøpsbetingelser. Rabatten kan heller ikke kombineres med andre rabatter. Kommersiell markedsføring av rabatten er forbudt. Mister Spex vilkår og betingelser gjelder.
10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo