Solbriller

Damesolbriller

Damen-Sonnenbrillen
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
4 194 Resultater

Bestill damesolbriller fra Europas største nettbaserte optiker

Ingen sommerantrekk ville vært komplette uten det perfekte paret med damesolbriller. Ikke bare ser de fantastiske ut, men de er også viktige for øyehelsen din. Et par med kvalitets-solbriller for dame blokkerer skadelige UV-stråler og sørger dessuten for å fjerne distraherende blending fra skarpt sollys. Det fjerner også behovet for å myse når solen er ekstra sterk, og sørger for at ansiktet ditt er avslappet og ungdommelig.

Prøv dem – på nettet!

Etter å ha brukt ansiktsform-filteret, sett gjennom utvalget og valgt ut noen par med solbriller du liker, er det på tide å prøve dem på! Vårt innovative digitale prøverom lar deg virtuelt se hvordan hvert enkelt par vil se ut på ditt ansikt. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde, dra de virtuelle solbrillene over ansiktet ditt, og du får umiddelbart et inntrykk av hvordan dine potensielle nye briller vil se ut. Denne funksjonen fjerner behovet for å gjette når man handler på nettet. Prøv så mange par med damesolbriller du bare vil! Det er raskt og enkelt – og det beste av alt er at du kan gjøre det hjemmefra.

Velg de perfekte glassene for å fullføre looken din

Når du har valgt modell, er neste skritt å velge glassene du ønsker. Alle brillene våre (både med og uten styrke) leveres med herdede og fargede glass av høy kvalitet, i en rekke ulike farger. Du kan også benytte muligheten til å ta de nye damesolbrillene dine til et nytt nivå:

For øyne som er lyssensitive, gir polariserte glass ekstra beskyttelse. I tillegg til å beskytte øynene dine mot skadelige UV-stråler, blokkerer polariserte glass enda flere refleksjoner og blending enn vanlige glass.

Speilglass er den moteriktige måten å beskytte seg enda bedre på. Det spesielle speil-belegget gjør at glassene ikke er gjennomsiktige, som betyr at de tilbyr den ultimate beskyttelsen mot refleksjoner.

Mange av damesolbrillene vi tilbyr kan leveres med styrkeglass. Hvorvidt modellen kan leveres med styrkeglass er avhengig av dine spesifikke synsverdier.

Fotokromatiske glass: Om du skulle velge styrkeglass, har du også muligheten til å oppgradere dem til selvblendende fotokromatiske glass. Disse glassene kan gå fra gjennomsiktige innendørs til mørkegrå eller brune i situasjoner med mye sollys.

Mister Spex: Din nettbutikk for rimelige damesolbriller

Enten du leter etter det perfekte paret med Oakley-solbriller til å bruke når du står på ski, et moteriktig par med Michael Kors-damesolbriller i den sofistikerte katteøyne-formen, eller moderne men klassiske Ray-Ban Wayfarers, har vi akkurat det du leter etter. Med tusenvis av damesolbriller å velge fra, kan du ikke gå feil når du handler på nettet hos oss. Her er bare noen få av grunnene til hvorfor det er lurt å kjøpe dine nye damesolbriller hos oss:

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner

  • 30 dagers pengene-tilbake-garanti

  • Virtuelt prøverom vil hjelpe deg å finne den perfekte stilen

  • Herdede glass med antirefleks-behandling og UV-filter er inkludert i prisen

  • Hjelpsom og vennlig kundeservice svarer på alle dine spørsmål

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo