Stella McCartney Solbriller

Stella McCartney
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
88 Resultater

Stella McCartney solbriller som varer evig

Iøynefallende solbriller som setter et statement, men samtidig er både tidløse og anvendelige – denne balansegangen mestrer modellene fra Stella McCartney på en fremragende måte. De elegante brillene greier på smidig vis å være både trendorienterte moteaccessoirer og klassiske hverdagsfavoritter. Solbrillene fra Stella McCartney utmerker seg gjennom en moderne, feminin og utsøkt estetikk, og i tråd med merkets bærekraftige filosofi lages de av materialer fra naturlige ressurser. Oppdag den nye solbrillekolleksjonen fra Stella McCartney hos Mister Spex, og velg mellom pilotbriller, cateye, runde og firkantede solbriller – kos deg med utvalget!

Individuelt design og bærekraftig statement

Sportlig og elegant. Sommerfuglformer og overdimensjonerte innfatninger. De nye solbrillene fra Stella McCartney imponerer med feminine former og farger. Brillemodellene produseres av biologisk acetat, et kunststoff som fremstilles av biologiske råmaterialer, som trevirke og bomullsfibre, og plantebaserte myknere. Brilleglassene er økologiske og består av 40 prosent ricinusolje. De stilige brilleetuiene er laget av økologisk lær. Hva med å gå inn i den nye sesongen med et par nye, fantastiske solbriller fra Stella McCartney? La deg forhekse av de rike detaljene i den nye brillemoten og sett ekte haute couture på nesen! Bli inspirert av den nye solbrillekolleksjonen fra Stella McCartney og prøv brillene i vårt virtuelle prøverom!

Dette får du hos Mister Spex

Solbriller fra Stella McCartney kan også fås med styrke i glassene. Vi setter glass i favorittmodellen din, slik at du kan se skarpt og nyte maksimal solbeskyttelse, selv med høy dioptri. Oppdag og prøv de vakre solbrillene fra Stella McCartney nå hos Mister Spex. Har du bestemt deg? Send synsstyrken din til oss, så sliper vi til og setter inn glassene i solbrillen du har valgt i mesterverkstedet vårt. Her finner du mer informasjon om tilsliping av glass for Stella McCartney-solbrillen din

Klarer du ikke å bestemme deg for hvilke briller fra Stella McCartney du skal velge? Benytt deg av vårt gratis hjemlån! Da får du ti dager til å prøve favorittmodellen i ro og mak i ditt eget hjem.

Hos Mister Spex får du dessuten mange andre fordeler:

  • gratis frakt over 700 kr og rask levering

  • hos Mister Spex kan du spare opptil 50 % sammenlignet med veiledende pris

  • 30 dagers åpent kjøp

  • glass som slipes til i vårt mesterverksted i Berlin

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo