Lacoste Solbriller

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
91 Resultater

Det ultimate tilbehøret for dynamisk eleganse: Lacoste solbriller

Motemerket Lacoste ble grunnlagt i 1933 av den franske tennismesteren René Lacoste. Lacoste polo’ene med krokodillelogoen er en ikonisk klassiker. I dag er Lacoste kjent for sitt sportsinspirerte utseende med et fransk-elegant element - på alt fra klær til tilbehør. Slanke og moderne Lacoste-solbriller er essensen av moderne stil. Gjør den stilen din egen denne sesongen: bla gjennom vårt omfattende online utvalg av Lacoste solbriller, her på Mister Spex.

Få dine Lacoste Solbriller på nettet hos Mister Spex

Det er ingen hemmelighet at de rette solbrillene kan forvandle utseendet ditt fra vanlig til «très chic». Med Lacoste solbriller fra Mister Spex kan du gi ethvert antrekk en wow-faktor. Lacoste solbriller vil være prikken over i’en. Vårt utvalg av Lacoste solbriller inkluderer de aller nyeste stiler, former og farger for både menn og kvinner. Uansett hva du leter etter, finner du det hos Mister Spex.

I tillegg til å se fantastisk ut i solbriller, bør du beskytte øynene dine på overskyede dager. Lacoste solbriller fra Mister Spex kommer med linser av høy kvalitet, og gir førsteklasses UV-beskyttelse året rundt. Velg ditt ideelle par - våre nyttige verktøy gjør shopping enkelt.

Selvfølgelig er den eneste måten å vite om noen solbriller ser perfekt ut på deg, må du prøve dem på. Hos Mister Spex kan du gjøre det i løpet av klikk med vår virtuelle prøvefunksjon. Bruk webkameraet på smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din for å prøve et par Lacoste-solbriller på få sekunder. Ta et bilde av deg selv, og du vil se solbrillene du ønsker, praktisk talt plassert i ansiktet ditt. For noen modeller kan du til og med bruke vårt virtuelle speil for øyeblikkelig montering. Bare slå på det virtuelle speilet med knappen på skjermen. Prøv på så mange du vil til du finner ditt drømme par.

Trenger du hjelp til å begrense utvalget?

Med våre forskjellige filtre, inkludert vårt populære ansiktsformfilter, sparer du tid og får en liste over faglig utvalgte stiler som passer deg best. De fleste har enten et rundt, hjerteformet, ovalt eller firkantet ansikt (sjekk det ut i et speil hvis du ikke er sikker!). Velg formen som tilsvarer din fra listen over alternativer, og du vil se hvilke rammer vi anbefaler på det sterkeste. Styrkeglass er tilgjengelig for Lacoste solbriller.

Mange av Lacoste solbriller modellene fra Mister Spex kan utstyres med styrkeglass. Hvis du leter etter et stilig par solbriller som er skreddersydd til ditt syns behov, kan vi få det til – raskt- og til en konkurransedyktig pris. Velg en modell fra Lacoste-serien vår som er merket med «kan leveres med styrkeglass» og gir informasjonen fra brilleseddelen din når du blir bedt om det under bestillingsprosessen.

Nyt solen i stil med Lacoste solbriller fra Mister Spex

Handle hvor som helst, når som helst. Vi bruker pålitelige frakttjenester som leverer din bestilling raskt. Lacoste solbriller er perfekte for den moderne, motebevisste mannen eller kvinnen. Enten du velger runde eller rektangulære rammer, Lacoste solbriller fanger fransk eleganse på en frisk måte. Du kommer til å gå med stil, uansett hvor livet tar deg. Løft utseendet ditt med vakkert designet Lacoste solbriller fra Mister Spex. Et fantastisk utvalg av Lacoste solbriller, i farger og stiler som passer til enhver smak og UV-beskyttelse av høy kvalitet mot solstrålene.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo