MARC O'POLO Solbriller

Marc O'Polo
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
56 Resultater

Solbriller fra Marc O’Polo Eyewear

Det svensk-tyske motemerket Marc O’Polo Eyewear har produsert kvalitetsklær siden 1967 og har nå utvidet sortimentet med denne lekre solbrillekolleksjonen. Varemerket har sin base i Stockholm og har designet en komplett brillekolleksjon som er både glamorøs og moderne. Mister Spex’ nettside er det ideelle stedet for å velge de perfekte solbrillene som gir deg en ren, tidsriktig look.

Marc O’Polo Eyewear lykkes alltid med å være frisk, men likevel tidløs i sin design, og solbrillekolleksjonen er ikke noe unntak. Denne vakre kolleksjonen har både slanke og kraftige innfatninger som passer til dine naturlige ansiktstrekk, og byr på særpregede mønstre og nyanser som skaper en tidsriktig look. Velg mellom klassisk svarte og brune innfatninger for en naturlig finish eller unn deg en fargeklatt med røde, blå eller gullfargede modeller. Det er ingen grunn til å vente med å kjøpe solbriller.

På Mister Spex finner du et fantastisk utvalg av stiler, og kjøper du våre solbriller før kl. 14.00, sender vi dem samme dag. Få din favorittmodell tilsendt raskt og sporbart, så slipper du å vente lenge på designersolbrillene dine.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo