Kontaktlinser

Dagslinser

Dagslinser

Kvalitet møter bekvemmelighet: Kjøp dagslinser på nettet i dag hos Mister Spex

Det er mange grunner til at brillebrukere foretrekker å legge fra seg brillene i en dag eller to. Noen leter etter en endring i utseende for en spesifikk stil eller anledning, andre foretrekker aktivitet uten briller, mens noen bare foretrekker å bruke kontaktlinser i ny og ne. Dagslinser er komfortable å bruke, og er et utmerket alternativ til månedslinser fordi de kun er ment til endagsbruk. Dessuten har ikke dagslinser det samme kravet til vedlikehold eller spesielle rensematerialer som man trenger til månedslinser. Hos Mister Spex kan du kjøpe dagslinser fra de beste produsentene i bransjen, direkte hjemmefra.

Hva slags typer dagslinser er tilgjengelig?

Å finne de riktige endagslinsene er helt avhengig av ditt syn og den naturlige oppbygningen til øynene dine.

Sfæriske dagslinser:

Sfæriske dagslinser passer til korreksjon av myopi (nærsynthet) eller hyperopi (langsynthet). Disse linsene samler lysstråler på øyets netthinne, avhengig av hvor sterkt eller svakt synet ditt er. Ved å gjøre dette justeres det såkalte fokuspunktet, slik at du får klart og skarpt syn. Ved nærsynthet, justeres fokuspunktet foran på netthinnen, slik at den sfæriske overflaten bues innover. Ved langsynthet ligger fokuspunktet bak netthinnen, slik at den sfæriske overflaten bues tilsvarende utover.

Toriske dagslinser:

En hornhinnekurving (astigmatisme) fører til synsfeil på netthinnen. Lysstrålene konsentreres ikke mot ett fokuspunkt, men distribueres over hele netthinnen, noe som gjør synet uklart. Toriske dagslinser bidrar til å korrigere denne deformasjonen på netthinnen, og gir brukeren klart syn. Vær oppmerksom på at toriske dagslinser må skrives ut av en optiker, fordi det er helt avgjørende at de sitter riktig for å forhindre øyeskader.

Multifokale dagslinser:

Ettersom du blir eldre vil øynene miste sin elastisitet, noe som påvirker evnen til å lese liten skrift. Dette problemet løses enkelt med lesebriller, men om du i tillegg er nærsynt, trenger du noe som fungerer for alle avstander. I dette tilfellet er multifokale dagslinser svaret.

Mister Spex: Europas foretrukne optiker på nett

Mister Spex er en nettbasert optiker som alltid tilbyr utmerket kundeservice. Ekspertteamet vårt er klare til å svare på dine spørsmål, enten det gjelder tilpasning, utvalg eller bestillingsprosessen. Bare ring oss eller send en e-post. Vi er her for deg.

Enten det gjelder månedslinser, ukeslinser eller dagslinser, er vi stolte av vårt brede utvalg av kontaktlinser for alle behov – til fantastiske priser. Bli Mister Spex-kunde og nyt godt av våre mange fordeler:

  • Fri frakt på bestillinger over 700 kroner

  • 30 dagers åpent kjøp

  • Vennlig og profesjonell kundeservice

  • Enormt utvalg fra de største merkevarene

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo