Jaguar Solbriller

Jaguar
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
35 Resultater

Solbriller fra Jaguar

Eksklusivitet, dynamikk og komfort – kjerneverdier i bilverdenen. Inspirert av dette har sportsbilprodusenten Jaguar gitt seg i kast med en helt ny bransje: synsprodukter. Fordi lekre biler trenger elegante førere! Og hva passer vel bedre enn et par stilige solbriller? Solbrillene i Jaguars kolleksjon har eksepsjonell passform og håndverk og materialer av høy kvalitet. Men kan eksklusivitet, luksus og stil virkelig kombineres? Absolutt! Med sin siste kolleksjon beviser Jaguar dette ettertrykkelig. Og uansett om du allerede eier en sportsbil eller drømmer om å eie en, vil denne kolleksjonen få enhver manns hjerte til å slå litt fortere.

Dynamisk design, eksklusive materialer, perfekt håndverk og elegante detaljer – villkattens kraft ligger i hvert eneste par Jaguar-solbriller. Og design og teknologi er alltid i perfekt harmoni. Sporty, skarpe kurver kombinert med stilren eleganse og en enkel fargepalett i mørke, rolige nyanser. Samtlige solbriller er ergonomisk utformet og tilbyr optimal beskyttelse mot UV-stråling. Ikke noe står i veien for å kjøre en tur med sportsbilen i sommer!

Jaguar Eyewear er et varemerke som tilhører Menrad-konsernet i Schwäbisch Gmünd i Baden-Württemberg. Familiebedriften eies i dag av fjerde generasjon Menrad og omfatter, i tillegg til varemerket Jaguar, Davidoff, JOOP!, Morgan og Zeiss på lisens.

Har du allerede funnet din favorittmodell? Alle Jaguar-solbriller på Mister Spex sendes med Posten til Norge, Finland og Sverige.

Med vår 30-dagers returrett kan du returnere varen til Mister Spex innen 30 dager fra kjøpstidspunktet. Du finner ytterligere informasjon om dette og mye mer på Mister Spex’ servicesider.

I tillegg til solbrillekolleksjonen fra Jaguar finner du også solbriller fra en rekke andre varemerker i Mister Spex’ nettbutikk.

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo