Prada Linea Rossa Solbriller

Prada Linea Rossa
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
25 Resultater

Prada Linea Rossa solbriller

Merket, Prada Linea Rossa er en moteserie fra motehuset Prada rettet mot en yngre og mer aktiv kunde. Prada Linea Rossa eller Prada Linea Rossa solbriller er lett gjenkjennelige med den røde linjen og hvite Prada-bokstaver på stengene. Solbriller fra Prada Linea Rossa er basert på klassiske former og farger og kombinerer bevisst disse funksjonene med en sporty holdning. De fleste av kolleksjonene tilbyr diskret utseende i brune og svarte toner - med noen få spesielle detaljer og overraskelser i miksen.

Prada PS 01LS 0BU3M1 er en modell med et kult og sportslig preg. Brilleglasset skaper et moderne, urbant utseende, og den røde modellen vil sikkert få deg til å bli lagt merke til! Uansett anledning, disse Prada Linea Rossa solbrillene er det perfekte tilbehøret.

Det er enkelt å bestille Prada Linea Rossa solbriller på nettet hos Mister Spex. Søk først etter din favorittmodell. Se på de forskjellige produktbildene og få en 360-graders visning på de enkelte produktsidene. Du kan til og med prøve på Prada Linea Rossa solbriller med vårt online monteringsverktøy!

Når du har funnet det rette paret med Prada Linea Rossa solbriller til deg, er det bare å bestille og Mister Spex vil levere brillen i postkassen din. Vi tilbyr rask levering over hele Europa.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo