Brilletrender 2024

Her er de 4 fremste brilletrendene for den kommende sesongen som du absolutt ikke bør gå glipp av! Fra fornyelsen av de klassiske Pilotbrillene til forførende Cat-Eye modeller, slående fargerike Shades, og sporty XXL-Shields. Trendene for våren/sommeren får våre motehjerter til å slå raskere og gir oss en lengsel etter masse solskinn og livsglede!

Alle solbrilletrender

Finn dine nye favorittbriller
Damebriller

Damebriller

Oppdag nå
Herre

Herrebriller

Oppdag nå

Brilletrender for vinter 2024

Brillene som er trendy

Soften your edges! Her kommer de fire brilletrendene du definitivt bør gjøre deg kjent med denne sesongen!

Bestille brilletrendene for vinteren 2024 fra Mister Spex – hvordan fungerer det?

Et hele er ganske enkelt. I vår onlineshop kan du søke etter designermerker, eller du kan begrense utvalget med vårt filterverktøy til venstre på siden. Med filterverktøyet kan man velge merke, materiale, rammeform, farge på brilleglass, om den skal være plast eller metall, og selvfølgelig fasongene. Med disse valgene kan du avgrense utvalget for å lettere finne de riktige trendbrillene. Deretter har du muligheten til å «prøve» de valgte brillene i vårt online-prøverom. For å prøve dem i det virtuelle prøverommet bruker du knappen til høyre på skjermen: Last opp et portrettbilde av deg selv og aktiver webkameraet ditt for å få et første inntrykk av din nye LOOK. Falt du for noen briller du har sett i sortimentet vårt? I Mister Spex’s nettbutikken kan du handle rimelig, uten risiko og med flere fordeler:

- Stort utvalg med over 7000 briller fra populære Ray-Ban, CO Optical, Gucci, Polaroid med flere

- kvalitetsbriller, inklusive UV filtre, antirefleks på styrkeglass levert med hard coating

- ÅPENT KJØP I 30 DAGER.

Trenger du råd står vår erfarne kundeservice til tjeneste med støtte fra autorisert Optiker. Vil du vite mer om Mister Spex, sortimentet vårt og bestillingsvilkår? Ta kontakt via mail eller på telefon! Vi ønsker deg en gledelig handel!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo