Brilletrender for høsten og vinteren 23/24

Bak oss ligger en sommer full av mangfoldige farger, lyse øyeblikk og masse happiness! Den friske høstluften byr på avkjøling og nye superkule brilletrender for en stilig høst og vinter!

Alle brilletrender med et øyekast

Brilletrender for høst og vinter 2023/2024

Brillene som er trendy

Soften your edges! Her kommer de fire brilletrendene du definitivt bør gjøre deg kjent med denne sesongen! Fra «gentle retro» og «enlightened classics» til Y2K – trendene i de kommende månedene har det i seg!

Gentle Retro

Også denne sesongen får vintagebrillene hjertene våre til å slå raskere. Vi elsker også oversize-effekten, pilotbriller til dame, pilotbriller til herre, cateye-briller og sommerfuglbriller i pastellfarger og harmoniske fargegradienter. Et absolutt must i høst- og vintersesongen er dessuten gjennomsiktige briller til dame, gjennomsiktige briller til herre, edle metallbriller til dame og metallbriller til herre. Briller i gull og briller i sølv opplever nok en interessant sesong. Gled deg til markante acetatbriller, robuste metallinnfatninger og de mest populære 60- og 70-talls retrobrillene!

Kan stil egentlig være bærekraftig?

Ja, så klart! De nye «eco-conscious»-vibbene kombinerer de hotteste trendene med resirkulerte og bærekraftig produserte kvalitetsmaterialer for en ren og samtidig supertrendy samvittighet! Gjør deg klar til de mest populære runde brillene, rektangulære briller, fancy mønstre og masse green energy!

Klassikere feirer comeback

Også i den kommende sesongen må du ikke gå glipp av favorittklassikere våre! Varme brun- og karamelltoner fremkaller en ganske stilig og tidløst look, som smigrer ethvert ansikt og gir våre evergreens et stilfullt comeback! Klassiske former venter oss, som Wayfarer-brillene, cateye eller runde modeller – kombinert med intense farger, slående graderinger og markante mønstre!

Hello again: Y2K!

Last but not least! Også i høst-/vintersesongen 2023/2024 må du ikke gå glipp av de futuristiske slim shades- og racer-modellene! Vi opplever en revival av 2000-tallet og gleder oss til et fantastisk spekter av kantløse og superstilige innfatninger som tilfører ethvert antrekk en ekstra dose boldness og absolutt piece-faktor! Fra de svarte brillene til dame og herre, til firkantede briller og runde briller – høstens briller har statement-piece-karakter.

Bestille brilletrendene for høsten/vinteren 2023/2024 fra Mister Spex – hvordan fungerer det?

Et hele er ganske enkelt. I vår onlineshop kan du søke etter designermerker, eller du kan begrense utvalget med vårt filterverktøy til venstre på siden. Med filterverktøyet kan man velge merke, materiale, rammeform, farge på brilleglass, om den skal være plast eller metall, og selvfølgelig fasongene. Med disse valgene kan du avgrense utvalget for å lettere finne de riktige trendbrillene. Deretter har du muligheten til å «prøve» de valgte brillene i vårt online-prøverom. For å prøve dem i det virtuelle prøverommet bruker du knappen til høyre på skjermen: Last opp et portrettbilde av deg selv og aktiver webkameraet ditt for å få et første inntrykk av din nye LOOK. Falt du for noen briller du har sett i sortimentet vårt? I Mister Spex’s nettbutikken kan du handle rimelig, uten risiko og med flere fordeler:

- Stort utvalg med over 7000 briller fra populære Ray-Ban, CO Optical, Gucci, Polaroid med flere

- kvalitetsbriller, inklusive UV filtre, antirefleks på styrkeglass levert med hard coating

- fri frakt på kjøp over 700.

- ÅPENT KJØP I 30 DAGER.

Trenger du råd står vår erfarne kundeservice til tjeneste med støtte fra autorisert Optiker. Vil du vite mer om Mister Spex, sortimentet vårt og bestillingsvilkår? Ta kontakt via mail eller på telefon! Vi ønsker deg en gledelig handel!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo