Carrera Solbriller

Carrera
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
102 Resultater

Fasjonable og slitesterke Carrera-solbriller-fra Mister Spex

I flere tiår har Carrera vært et merke synonymt med sport og stil. Vi tilbyr en rekke Carrera solbriller med noe som passer til enhver look og moteretning der ute. Som om ikke det var nok, i tillegg til våre lave priser på Carrera innfatninger, tilbyr vi også gratis frakt på alle ordre over 700 kr på nettsiden, noe som sparer deg fo enda mer penger ved kjøp av dine nye designerbriller.

Carrera solbriller, hvor innovasjon og sport kommer sammen.

Grunnlagt i 1956, har Carrera merket alltid vært opptatt av innovative og stilige design, men det var på 80-tallet når den ikoniske Porsche-kolleksjonen ble lansert at Carrera virkelig ble et kjent designernavn i moteindustrien. Merket Carrera er karakterisert av deres lidenskap, suksess og ytelse på høyt nivå, noe som gjøre Carrera solbriller til et must for alle som bryr seg om mote.

Mange Carrera innfatninger skylder sin arv til pilotbriller, noe som gir dem entidløs tiltrekning som passer bra med alle antrekk, mens andre har avrundede innfatninger som ser fantastiske ut på mange ansiktsformer. Med et par Carrera solbriller, vil du føle deg som den trendsetteren du er, og det er nøyaktig denne følelsen av enkel stil som gjør Carrera til hva det er. Hvis du er på jakt etter en moderne tidløshet, så er vår Carrera-kolleksjon det perfekte tilbehøret til din garderobe.

Prøv ut våre nye briller på nett helt gratis i ditt eget hjem

Med I Mister Spex sitt online prøverom, du kan prøve dine nye Carerra solbriller uten engang å forlate huset. Verktøyet er enkelt å bruke; bare last opp ditt bilde eller skru på webkameraet, og slik kan du enkelt bruke bildet for å se hvordan ditt favorittpar med Carrera solbriller ser ut på deg. Vi er sikre på at din valgte innfatning vil se fantastisk ut, uansett ansiktsform.

Vi vet også at selv om solbrillene kan se bra ut på deg, føles de kanskje litt annerledes ut enn hvordan du forventet når du tok dem på. Det er derfor vi tilbyr 30-dagers returgaranti slik at du kan sende tilbake brillene du ikke ønsker og få refundert pengene uten spørsmål. Det er enkelt, lettvint og nøyaktig den typen service du fortjener.

Skaff deg Carrera solbrillene med glass som du ønsker deg i Mister Spex nettbutikken

Innfatningen er uten tvil en viktig del av stilen til dine briller, men glassene er like viktige. Mange av våre innfatninger er laget for styrke, noe som gjør at du slipper å bruke kontaktlinser og solbriller samtidig. Hvis du behøver hjelp til å finne et passende par Carrera solbriller som er laget for styrke, kontakt våre optikere på nett og de vil gi deg all den nødvendig informasjon som du behøver for å ta det riktige valget for deg, dine øyne og din stil.

Solbrillene er også tilgjengelig i et stort utvalg av forskjellige farger, fra dempet grå til mer fargerik rosa og alt i mellom. Du kan også velge speillinser til dine innfatninger, noe som gir mer beskyttelse mot refleksjon og blending. Hvis du har lyssensitive øyne, så burde du vurdere Carrera solbriller med polariserte glass designet for å minimalisere effekten av UV-stråler, refleksjon og blending. Uansett om du velger polariserte, speillinser eller går for våre klassiske glass, er dine Carerra briller fra Mister Spex ripebestandige og kommer til tjene deg i lang tid framover.

Designerbriller til en pris du har råd til

Uansett hvilke innfatninger du velger til dine Carrera solbriller, vil våre billige priser på designerbriller overraske deg selv om du har et smalt budsjett. I tillegg, tilbyr vi gratis frakt på hvert kjøp du gjør over 700 kr, noe som betyr at du sparer enda mer når du kjøper dine Carrera solbriller på nett fra Mister Spex. Bla gjennom vårt utvalg av Carrera solbriller i dag og om 2-4 dager vil du ha et nytt, fasjonabelt par med Carrera innfatninger som virkelig vil få ditt utseende til å skille seg ut.

Hvis du enda ikke er klar over fordelene ved å kjøpe briller fra Mister Spex, så har du en rask oppsummering her:

  • Linser laget i høy-kvalitet med UV-filter og anti-reflekterende behandling for ekstra beskyttelse - inkludert i kjøpesummen

  • Lave priser på noen av de mest populære merkenavnene

  • Virtuelt prøverom som lar deg se deg selv i dine nye briller fra ditt eget hjem

  • 30-dagers returgaranti med full refusjon

  • Gratis frakt på kjøp over 700 kr

Ta en titt på vårt store utvalg av Carrera solbriller i dag; vi er sikre på at vi har et par for deg

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo