Designersolbriller

fra renommerte premium- og luksusmerker

Designersolbriller
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
2 903 Resultater

Mister Spex boutique: Designer-solbriller med glans og glamour.

Velkommen til vår boutique! Her skjemmer vi deg bort med et eksklusivt utvalg av de mest populære og førsteklasses brillene samt solbrillekolleksjoner i spennende luksusmerker fra internasjonale designere. Dykk ned i sortimentet vårt av utsøkte innfatninger for damer og herrer, og oppdag de beste kolleksjonene for alle som elsker design, kvalitet og individualitet.

Ren luksus med statement-solbriller

Lengter du etter solen? Premiumsolbriller, uansett om det er klassiske designer-solbriller eller dristige independent-modeller, er perfekte når du lengter tilbake til ferien eller bare har lyst på litt sommerfølelse i hverdagen! De luksuriøse premiumsolbrillene i kolleksjonene til Gucci, Bottega Veneta, YSL eller Moncler er prikken over i-en på ethvert antrekk. I disse solbrillene fra de vaskeekte stilikonene utstråler du din smakfulle og sjarmerende stil.

Trendy UV-beskyttelse som fashion statement

Cateye, firkantet eller rund? Finskårne metallinnfatninger, solbriller i sommerfuglform eller retro solbriller i størrelse XL. La deg inspirere av usedvanlige statement-innfatninger, herlig detaljrikdom og italienske designer-solbriller med eller uten styrke: Kolleksjonene fra Balenciaga, Valentino, Linda Farrow eller Chloé imponerer med unike luksusbriller for deg som har eksklusiv smak. Uansett hvilken variant du går for, er det en ting som er sikkert: Middels store, firkantede designer-solbriller er det perfekte kompromisset hvis du verken vil ha for påfallende eller for diskrete briller, men likevel vil vekke oppmerksomhet.

Populær og eksklusiv: Stilfulle kolleksjoner fra luksuriøse toppmerker

Båret avslappet på hodet eller stukket stilig ned i kragen – solbriller løfter ethvert antrekk til nye stilhøyder. Og hvis det ikke er nok, kan du jo alltids sette det edle smykket på nesen. Fra Yves Saint Laurents cateye-design til chice, runde solbriller fra Victoria Beckham – shop de mest eksklusive designer-solbrillene nå. Oppdag den fasinerende verdenen av luksussolbriller fra individualistisk til glamorøs, og bli kjent med de mest progressive og inspirerende nyhetene som virkerlig setter to streker under stilen din! Alle solbrillene kan dessuten leveres med styrke i glassene.

Hvordan bestiller du premiumsolbriller online på Mister Spex?

Det er svært enkelt. I butikken til designermerket du har valgt ser du en navigasjonslinje til venstre, der du har muligheten til å velge ulike filtre som begrenser utvalget: Merke, materiale, form, farge på innfatning og glass, og mål. Filteret begrenser søket så du kan finne den perfekte premiumsolbrillen for deg. Du kan også muligheten til å prøve brillene du liker på nettet. Du kommer til det virtuelle prøverommet ved å klikke på knappen til høyre på skjermen. Last opp et portrettfoto av deg selv eller aktiver webkameraet for å få et inntrykk av hvordan brillen passer til deg. Har du bestemt deg? Fullfør bestillingen og gled deg til solbrillen dukker opp i posten! Har du oppdaget en solbrille som svarer til forventningene dine i vår boutique? I Mister Spex' nettbutikk gjør du gunstige innkjøp uten risiko og med flere fordeler: Stort utvalg med mer enn 3000 solbriller for damer og herrer Fri frakt på bestillinger over 700 kr 30 dagers åpent kjøp Vil du vite mer om Mister Spex, vårt boutique-sortiment og hvilke vilkår som gjelder for bestillingen? Vår kundeservice og et team av profesjonelle optikere svarer gjerne på spørsmålene dine. God fornøyelse med shoppingen! Er du på jakt etter nye designer-solbriller? Få de sendt hjem i posten! Oppdag de nyeste solbrillene og få de sendt hjem til deg i posten.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo