For levering innen jul må ordren din sendes senest 16. desember fra lageret vårt. For mer detaljert informasjon om ordren din vennligst ta kontakt med kundetjenesten.
Damenbrillen

Briller til henne

Prøv på favoritt brillene dine i det virtuelle prøverommet nå

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Damebriller

(4.340)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 4.340

Briller for ovale ansikter på Mister Spex

Hvis du leter etter briller for et ovalt ansikt, vil du elske vårt utvalg av briller fra verdens beste designere. Fra kantete til runde briller og alt derimellom, du kan være sikker på å finne et par som ser flotte ut på deg. Velg fargen på brillen din og hvilken type brilleglass du vil ha, og på kort tid vil du rocke det nye paret motetilbehør!

Se fantastisk ut i briller som passer til ansiktsformen

Hvis kinnbenene er litt bredere enn haken og pannen, har du et ovalt ansikt, og du har flaks: omtrent hvilken som helst rammeform ser ypperlig ut på det ovale ansikt. Brillene i katalogen vår inkluderer mange av verdens beste designere, inkludert:

  • Adidas
  • Calvin Klein
  • Carolina Herrera
  • Tommy Hilfiger
  • Timberland, og mange flere

Disse designerne setter standarden, og din trendy look blir bare fremhevet når du tar på deg et par av våre stilige briller for ovale ansikter.

Prøv dem på før du legger inn bestillingen

Det er en ting for oss å fortelle deg hvor flotte disse brillene er for ovale ansikter, men det er en helt annen ting helt å se dem på selv. Og med vårt online prøveroms verktøy, kan du gjøre det fra komforten i ditt eget hjem. Dette bruker et nedlastet bilde eller eller du kan ta et bilde med webkameraet ditt for, så å dra brillene over til ansiktet ditt, slik at du får en god idé om hvordan favorittbildene dine vil se ut når du tar dem på.

Når du har valgt en innfatning og valgt fargen du vil at brillen skal ha, er det bare å skrive inn styrkene fra brilleseddelen din. Bare skriv inn verdiene dine i inn i feltet, så er det gjort. Og hvis du har spørsmål om resepten/brilleseddelen din, hjelper teamet vårt deg gjerne.

Mister Spex: mer enn bare designerbriller

Vi vet at du elsker brillen din, og vi skreddersyr tjenesten vår for å sikre at du får mest mulig ut av det. Når du kjøper ovale briller på nettet fra Mister Spex, får du også:

  • Konkurransedyktige priser på designerbriller
  • Utmerkede brilleglass som er ripebestandige og refleksfri
  • Profesjonell kundebehandling
  • Gratis levering hvis bestillingen er mer enn kr 700.-
  • 30- dagers åpent kjøp på alle briller

Du har et flott ansikt, og nå trenger du bare de rette brillene! Bla gjennom utvalget vårt og finn bare paret du leter etter.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo