Superdry Solbriller

Superdry
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
39 Resultater

Superdry: elegante og moderne solbriller for dagens menn og kvinner

Opprettet etter en inspirerende tur til Tokyo har det britiske designhuset Superdry laget moderne, elegante klassikere siden 2003. Superdry solbriller smelter sammen med japansk og retroamerikansk stil for å skape et utseende som er egenrådig. Handle ditt nye par Superdry-nyanser på nettet hos Mister Spex i dag, og nyt konkurransedyktige priser på solbriller av topp kvalitet. Unik og fremsynt mote: Superdry solbriller.Hvis du er i markedet for solbriller som er elegante, unike og øyeblikkelig gjenkjennelige, velg da et par nye Superdry briller. Inspirert av japansk gatestil og den gamle skolens amerikanske stemning på 60- og 70-tallet, har det britiske merket Superdry laget solbriller som er ekte moderne klassikere med en egen stil. Superdry solbriller klarer å være både retro og moderne i et overbevisende design, noe som gjør disse solbrillene til et perfekt alternativ for dagens eventyrlystne, motesinnede menn og kvinner.

Mister Spex har fått en imponerende samling av Superdrys heteste solbriller. Bla gjennom tilbudene våre og finn et par som fremhever din helt egen følelse av stil. Den nye moderne klassikeren takket være deres eksepsjonelle oppmerksomhet på detaljer og deres forpliktelse til å holde seg fremover, har Superdry etablert seg som et førsteklasses designerhus. Superdry er kjent for å inkorporere ikke-tradisjonelle materialer som tre, bambus og skinn i rammene, noe som gir designene deres et unikt preg. Superdry designer solbrillerammer i et bredt spekter av farger, fra klassisk svart til frisk og funky rosa, gull eller grønn - og mange glass er også tilgjengelige i andre farger. For styrkeglassbrukere kan mange Superdry-design tilpasses styrke. Bare bruk filteret for å finne ut hvilke som har dette alternativet tilgjengelig. Hvis du ikke er sikker på hvilket par Superdry-solbriller du vil ha, kan du la filtrene våre hjelpe deg.

Vi anbefaler at du starter med ansiktsformfilteret. Her kan du velge mellom fire forskjellige ansiktsformer (oval, firkantet, rund og hjerteformet) for å se hvilke Superdry rammer vårt «team» anbefaler for deg. Derfra kan du begrense søket etter rammefarge, bredde, linsefarge, rammeform og mer. Det neste trinnet er å laste opp et bilde av deg selv og prøve de Superdry solbrillene på. Denne funksjonen lar deg få en øyeblikkelig ide om hvordan et nytt par Superdry-solbriller vil se ut på deg. Velg et bilde som er tatt frontalt og i portrettformat for best mulig resultat. Sett dem foran og prøv dem alle sammen. Du handler tross alt i ditt eget hjem og vi vil at du skal være fornøyd med kjøpet. Alt som gjenstår å gjøre er å bestille, betale via kryptert forbindelse med en rekke betalingsalternativer, og dine nye Superdry-solbriller vil komme på døren din i løpet av noen dager. Å kjøpe solbriller på nettet har aldri vært enklere eller mer praktisk!

Topp service: få dine Superdry solbriller fra Mister Spex

Vi hos Mister Spex, leverer dine nye solbriller raskt, og hvis bestillingen er over 700 kr, sender vi dem til deg gratis. Superdry-solbrillene dine blir pakket av oss og sendt med et sporingsnummer for å sikre at du får produktet ditt. Å handle med Mister Spex er fullt av fordeler. Velg å bestille online hos oss og nyt: Bredt utvalg av Superdry solbriller. Konkurransedyktige priser. Gratis levering for kjøp over 700kr. Anti-reflekterende behandling og UV-filter Pålitelig og rask kundeservice. Hva venter du på? Dine nye elegante Superdry-solbriller er bare noen få klikk unna.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo