Givenchy Solbriller

Givenchy Sunglasses
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
75 Resultater

Solbriller fra Givenchy: like freshe som sommeren selv

Solbrillene for damer og herrer i den nyeste Givenchy-kolleksjonen har mange fasetter, og tryller frem en touch av Côte d’Azur på nesen i en håndvending. Luksuriøs, elegant, uttrykksfull og først og fremst iøynefallende: Den nye solbrillekolleksjonen fra designmerket Givenchy hører definitivt til det hotteste må-ha-tilbehøret i sommer. Solbrillene utmerker seg gjennom den høye kvaliteten på utformingen og det tidløse designet som passer rett inn i den mest kresne klesstilen. Hvem vil vel ikke skue verden gjennom åndeløse Givenchy-solbriller og samtidig se forførende elegant ut? Solbriller fra Givenchy i kul pilotstil eller glamorøs divalook er nydelige blikkfang for den motebevisste, og garanterer dessuten optimal UV-beskyttelse.

Allsidig som få: stilfull solbeskyttelse uten kompromisser

Når du står overfor et uendelig antall solbriller, er det ikke lett å velge ut den perfekte modellen. Solbrillens egentlige funksjon, som er å beskytte mot skadelig UV-stråling, rykker ofte tilbake i bakgrunnen. Det som gjelder, er å finne de solbrillene som har det lille ekstra og som ser bra ut. Men det lar seg gjøre å kombinere begge delene. Solbrillene fra Givenchy Paris er utstyrt med høykvalitative solbrilleglass og gir svært god UV-beskyttelse, i tillegg til at de ser fantastiske ut. Pilotbriller, cateye-solbriller eller klassiske wayfare-briller: Det mangfoldige spekteret i Givenchy-kolleksjonen gjør kanskje ikke valget av den riktige innfatningen så mye lettere, men du vet i det minste at du er fullstendig beskyttet. Kanskje er et par gylne Givenchy-solbriller eller ekstra store svarte Givenchy-solbriller det riktige for deg? Velg og vrak mellom elegante innfatninger og mangefargede brilleglass i ulike former. Vårt tips hvis du ikke kan bestemme deg: Gå for to eller flere par!

Bli inspirert av den nye solbrillekolleksjonen fra Givenchy og prøv brillene i vårt virtuelle prøverom!

Dette får du hos Mister Spex

Solbriller fra Givenchy kan også fås med styrke i glassene. Vi setter glass i favorittmodellen din, slik at du kan se skarpt og nyte maksimal solbeskyttelse, selv med høy dioptri. Oppdag og prøv de vakre solbrillene fra Givenchy nå hos Mister Spex.

Har du bestemt deg? Send synsstyrken din til oss, så sliper vi til og setter inn glassene i solbrillen du har valgt i mesterverkstedet vårt. Her finner du mer informasjon om tilsliping av glass for Givenchy-solbrillen din:

Klarer du ikke å bestemme deg for hvilke briller fra Givenchy du skal velge? Benytt deg av vårt gratis hjemlån! Da får du ti dager til å prøve favorittmodellen i ro og mak i ditt eget hjem.

Hos Mister Spex får du dessuten mange andre fordeler:

  • gratis frakt over 700 kr og rask levering

  • hos Mister Spex kan du spare opptil 50 % sammenlignet med veiledende pris

  • 30 dagers åpent kjøp

  • glass som slipes til i vårt mesterverksted i Berlin

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo