Briller

Prøv briller online

Med 3 enkle steg

  1. Klikk på ”Prøv virtuelt” på brillens produktside.

  2. Følg de enkle instruksjonene

  3. Prøv forskjellige innfatninger og finn dine favorittbriller.

Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
7 274 Resultater

Prøv briller online - virtuell prøvetjeneste fra Mister Spex

For reseptbelagte behov eller beskyttelse handler ikke bare brillen din om å forbedre synet ditt og ivareta øynene dine, men de kan også være en mote erklæring. Så det blir desto viktigere at du finner briller som perfekt supplerer ansiktsformen, personlig stil og livsstils behovene dine. Det er derfor folk flest nøler med å handle på nettet, for det er ikke sikkert du er komfortabel med å kjøpe briller uten å prøve dem på først! Og det er akkurat der det prøve verktøyet hos Misterspex kommer som en velsignelse og gjør livet ditt enkelt.

Med vårt online prøveroms verktøy kan du prøve briller på nettet og se hvordan de ser ut i ansiktet ditt før du går og handler dem. Kanskje lurer du på om en Pilotbrille vil se bra ut på ditt ovale ansikt?. Eller lurer du på hvordan de livlige Le Specs-brillene passer til din personlighet? Vel, bare dra nytte av vårt virtuelle prøveverktøy verktøy og bruk dem i 3D på webkameraet ditt. Hjemme, på kontoret eller på farten kan du se nøyaktig hvordan brillen vil se ut i ansiktet ditt.

Enten du ønsker å kjøpe Uvex-briller for ekstreme eventyr, eller Oakley-briller for et uber-trendy utseende, eller oppdag noe perfekt fra den stadig populære Ray-Ban-samlingen, vår virtuelle online- prøveroms verktøy vil sikre at du finner de riktige brillene med absolutt letthet.

Som Europas ledende online brillebutikk, tilbyr Mister Spex også profesjonell hjelp og 30 dagers problemfri retur. Slik at du kan kjøpe briller på nettet med fullstendig sinnsro og tillit.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo