Polaroid Solbriller

Polaroid
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
283 Resultater

Kjøp Polaroid-solbriller på nettet hos Mister Spex

Hold øynene dine trygge mens du ser fantastisk ut med solbriller fra Polaroid. Polaroid-merket har vært et merke du kan stole på når det kommer til solbriller, helt siden selskapet begynte å produsere briller av høy kvalitet i 1937. Med fokus på høy kvalitet og din øyehelse, er hvert eneste par med Polaroid-solbriller polariserte for maksimal beskyttelse mot UV-stråler. Finn ditt par hos Mister Spex og kjøp på nettet, raskt og enkelt.

Beskytt øynene dine med stil med Polaroid-solbriller

Solbriller er det ultimate tilbehøret om sommeren. De kommer i et enormt utvalg av stiler, farger og størrelser, og kan gjøre mye for å piffe opp et antrekk. Den egentlige grunnen til at vi bruker solbriller er imidlertid ikke for å se bra ut, men for å se bra. Vi bruker solbriller for å ta vare på øynene våre. Over tid vil skadelig UV-stråling kunne gjøre stor skade, og det finnes mange solbriller på markedet som ikke gir god nok beskyttelse. Det finnes imidlertid ett merke som har blitt utprøvd og funnet verdig gjennom flerfoldige generasjoner: Polaroid. Solbriller fra Polaroid gir maksimal beskyttelse, og ikke bare det: Designerne hos Polaroid forstår design, og har utviklet et stort utvalg forskjellige stiler til å passe enhver smak.

Handle hos Mister Spex og få et stort utvalg av Polaroid-solbriller. Fra klassiske pilotbriller med metallramme til store plastbriller med katteøyeform; vi har det du leter etter. Kjøp på nettet hos Mister Spex og gjør deg klar til å nyte sola, hele året.

Polarisert for din beskyttelse

Hvert eneste par med Polaroid-solbriller er polariserte. Hva betyr det? Polariserte solbriller eliminerer blending fullstendig, noe som betyr at du kan nyte selv de lyseste dagene og forholdene. I tillegg til det er Polaroid-solbriller utstyrt med Thermofusion. Denne patenterte teknologien gir skarpt, klart syn og bidrar til å redusere slitne øyne. Polaroid-solbriller er dessuten støtabsorberende, noe som betyr at du kan bruke dem i nesten alle situasjoner, enten du soler deg eller kjører, sitter på hesteryggen eller spiller basketball.

Briller for alle: Polaroid-solbriller fra Mister Spex

Polaroid-solbriller kommer i et bredt utvalg modeller for både menn og kvinner. For en klassisk look, kan du se etter sorte plastrammer med grønntonede glass. Føler du deg hakket mer vågal, kan du gå for sølvfargede metallrammer med rosa eller blå glass! Uansett hva som er din personlige stil, finner du et par Polaroid-solbriller som passer.

Kjøp hos Mister Spex og nyt godt av disse fordelene:

  • Hvis bestillingen din er over 700 kroner får du fri frakt!

  • 30 dagers åpent kjøp

  • Polariserte glass er inkludert i prisen

  • Rask og vennlig kundeservice

Gjør øynene dine fornøyde med et nytt par Polaroid-solbriller fra Mister Spex. Kjøp dine på nettet nå!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo