Burberry Briller

Burberry
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
72 Resultater

Briller fra Burberry

Det klassiske britiske varemerket Burberry er synonymt med god smak og et snev av understatement. Varemerket Burberry ble grunnlagt på midten av 1800-tallet og etablerte seg med eksklusive utendørsklær. Selskapets grunnleggere fant opp et vannavvisende og vindtett materiale som kunne impregneres med voks gjentatte ganger. Jakkene hadde fôr med rutemønster. Rutemønsteret og den banebrytende produksjonsstandarden er typisk for Burberry-kolleksjonen den dag i dag. Etter en fornyelsesprosess på 80-tallet har Burberry utviklet seg til å bli et av verdens største motemerker i dag. Brillene fra Burberry viderefører varemerkets tradisjoner. Alle briller fra Burberry er en garanti for ypperlig kvalitet og ekstremt lang levetid.

Førsteklasses materialer og nyskapende design har resultert i fantastiske, lette briller som sitter perfekt på nesen. Vakre former og myke liner skaper et elegant uttrykk. Den transparente brune modellen Burberry BE 2050, med fargeløs kant nederst, er et spesielt høydepunkt. De rene linjene og den subtile Burberry-logoen på stengene skaper en dempet stil. Prøv Burberry BE2050 og få den umiskjennelige Burberry-looken! Er du svak for retrostilen, bør du ta en nærmere titt på Burberry BE 2028. Svakt avrundede hjørner i kontrast til rene, rette linjer kombinerer elementer fra 1950-tallet med en moderne stil. Innfatningen har transparente elementer som myker opp utseendet. Men om du ikke tar vårt ord for det – hva med en kongelig anbefaling? Burberry har vært leverandør til Hennes Majestet Dronning Elizabeth II siden 1955 og til prinsen av Wales siden 1989.

Alle Burberry-briller med styrke fra Mister Spex sendes så snart som mulig til din adresse i Norge, Finland eller Sverige. Når du handler på Mister Spex, tilpasser våre håndplukkede optikere dine Burberry-briller med plastglass av førsteklasses kvalitet uten ekstra kostnad. Med antirefleks og ripefritt easy-clean-belegg gir dine nye briller deg optimal beskyttelse og synsskarphet i tillegg til Burberrys unike stil.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo