HUMPHREY´S Solbriller

HUMPHREY´S
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
27 Resultater

Solbriller fra Humphrey´s Eyewear

Ønsker du din egen, individuelle stil, vil du garantert få suksess med solbrillene fra det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear. Humphrey´s Eyewear kommer fra det tradisjonsrike selskapet Eschenbach, som har levert optisk utstyr og synsprodukter av høyeste kvalitet siden 1913. Det vender seg mot unge mennesker som vil gå sin egen vei og fortelle sin egen historie. Humphrey´s Eyewear har derfor med overlegg snudd ryggen til konvensjonene og fortryller med sine herlig utradisjonelle og selvsikre modeller. Ikke overraskende er det én ting som framfor alt preger Humphrey´s Eyewear solbrillekolleksjon: et utrolig mangfold!

Kreativitet og design er og blir varemerkets styrke. Et stort utvalg av attraktive farger, en overflod av former og et sikkert øye for detaljer gir solbrillene fra Humphrey´s Eyewear en særpreget og unik karakter. Humphrey´s Eyewear byr på en imponerende variert kolleksjon som definitivt omfatter alt som er «in». Modellene er herlig elegante, klassiske eller kanskje litt utradisjonelle – men uansett er de et must enten du rusler langs stranden eller tar deg en tur på byen. Og for å være sikker på at du ikke stivner i gamle rutiner bør du følge varemerkets korte og konsise motto: Vær annerledes!

Bruk vårt virtuelle prøveverktøy for å finne din favorittmodell fra Humphrey´s Eyewear eller få den tilsendt, slik at du kan prøve den hjemme. Solbrillene fra Humphrey´s Eyewear på Mister Spex inkluderer superhardt belegg på glassene fra utvalgte optikere. Med vår 30-dagers returrett kan du returnere varen til Mister Spex innen 30 dager fra kjøpstidspunktet og enten bytte brillene i en annen modell fra vårt omfattende sortiment eller få refundert kjøpesummen. Si nei til tradisjoner og ja til en spennende livsstil! For mennesker som ikke passer inn i det konvensjonelle, som tenker selv, som er tro mot sin egen karakter. Akkurat som brillene fra Humphrey´s Eyewear! Med sin ukonvensjonelle og selvsikre design sier varemerket: «Vær annerledes med briller fra Humphrey´s Eyewear.» «Vær annerledes» står for briller som ikke er for strenge.

Hver modell bruker klassiske former og forvandler dem til noe nytt med små forbedringer. Her finner du alt fra nerdelooken til retrostilen og sprø mønstre på stengene. Det blir vanskelig å velge, for hos Humphrey´s Eyewear finner du alt som er «in». Vær annerledes! Det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear kan kanskje best beskrives med dette korte og konsise mottoet. Ønsker du din egen, individuelle stil, vil du garantert få suksess med solbrillene fra det hippe og forfriskende unge varemerket Humphrey´s Eyewear.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo