Prada Solbriller

PRADA
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
107 Resultater

Finn fasjonable Prada-solbriller til herre og dame på nett med Mister Spex

Er du på jakt etter et par solbriller som er kunstneriske, sofistikerte og elegante? Er du opptatt av mote og ser på deg selv som en en trendsetter? Hvis dette er tilfellet, burde ditt neste par solbriller være fra Prada. Dette Italienske motehuset har laget vakre solbriller i flere tiår. Disse designene er ofte fremhevet i moteblader og blir brukt av kjendiser over hele verden. Ta en titt på Mister Spex sin kolleksjon med Prada solbriller og finn et par som passer din stil.

Elegant og Sofistikert Italiensk stil: Prada solbriller fra Mister Spex

Prada er et merke assosiert med eleganse, luksus og stil. Dette kjente merket kommer fra Milano og har lenge blitt respektert for deres moderne kunstneriske, modige design og estetikk. Det som begynte som et merke som laget vesker i lær, kofferter og sko i 1913 har blitt et av de største og mest innflytelsesrike navnene innenfor mote. Hvis du er på jakt etter et par nye briller med klasse, behøver du ikke se lengre enn til vår samling på nett med Prada solbriller til herre og dame. Prada solbriller foretrekkes i moteindustrien og blir brukt av de mest populære kjendisene rundt om i verden. Deres design til herre og dame er fremtidsrettet og innovativt, noe som gjør dem populære blant trendsettere, jetsettere og moteguruer. Funksjon og mote er perfekt sammensatt i et par med Prada solbriller: enkelt Italiensk design med fullstendig UV-beskyttelse sammen med herdede, slitesterke Mister Spex glass.

Mer enn bare et tilbehør

Vi kan ikke nekte for at solbriller er det ultimate motetilbehøret, men de er først og fremst viktige for våre øynes velvære. I alle sesonger, vil et par med solbriller av høy kvalitet beskytte dine øyne fra skadelige UV-stråler. Alle Prada-innfatninger solgt av oss er utstyrt med herdede glass som leverer en fantastisk UV-beskyttelse og holder borte glans og refleksjoner, selv på de mest solrike dagene. Mange Prada innfatninger er tilgjengelig med styrke, noe som betyr at du kan etterlate kontaktlinsene hjemme og nyte solen med stil. Bruk dine nye katteøye Prada-innfatninger på en solrik sommerdag på stranden, eller bruk et par kule svarte Prada-briller med tykk innfatning når du er ute å shopper en vinterdag. Uansett hvilken årstid, vil ditt utseende alltid være stilig med Prada solbriller.

Velg ditt utseende

Du har valgt ditt merke, Prada, men hva er neste steg? Vi har en rekke verktøy for å hjelpe deg finne ditt drømmepar med Prada-briller. Ta en titt i sidefeltet og velg dine preferanser. Her er noen av dem:

 • Material: Hvilket materiale burde din Prada-innfatning ha? Metall? Plast? Tre? Husk, materialet påvirker i stor grad hvilke farger og stiler som er tilgjengelig.

 • Farge innfatning: Er du interessert i en klassisk svart innfatning eller er du på jakt etter noe modigere, som en feminin rosa eller lyseblå farge?

 • Farge glass: Foretrekker du tradisjonelle grå eller grønne fargede glass? Mange Prada-design kommer med begge. Noen Prada solbriller kommer med trendy rosa eller lilla glass for de av dere som ønsker noe litt annerledes.

 • Pris: Hvor mye ønsker du å bruke på dine nye designersolbriller? Våre priser er konkurransedyktige og rettferdige.

 • Ansiktsform: Er ditt ansikt ovalt, hjerteformet, firkantet eller rundt? Bruk vårt nyttige filter for å finne formene og størrelsene som passer best til din ansiktsform.

 • Form på Innfatning: Prada solbriller kommer i et stort utvalg av former på innfatningene. Fra katteøye, overdimensjonerte runde, kule pilotbriller til moderne enkle glass. Bruk et eller alle filtrene for å se hvilke design som dukker opp. Ditt nye par med Prada solbriller venter på deg!

Har du funnet et nytt favorittpar? Da er det på tide å prøve dem på!

Nå som du har valgt deg ut noen nye Prada-solbriller som du er interessert i, er det på tide å prøve dem - på nett! Med vårt virtuelle prøverom, er det ingen grunn til å tvile på om et par solbriller vil se bra ut på deg: du kan bestemme det selv med bare noen få museklikk. Trykk på solbrillene du er interessert i, last opp et bilde eller ta ett med ditt webkamera, tilpass brillene på ditt bilde og det er alt. Nå får du se hvordan du vil se ut i dine nye Prada solbriller. Prøv så mange Prada par som du bare vil. Vår nettbutikk er åpen 24/7!

Fasjonable Prada solbriller fra Mister Spex

Prada-har hatt et rykte som en av beste merkene i flere tiår. Med design som er smakfulle, kunstneriske og sofistikerte, vil et par Prada solbriller alltid gjøre et modig inntrykk og er det perfekte tilbehøret til dagens moteriktige damer og herrer. Prada's utvalg av herresolbriller inkludert stilige, rene design i trendy farger. Damestiler inkluderer overdimensjonerte innfatninger, klassiske katteøye innfatninger og trendy geometriske former. Vi hos Mister Spex holder oss i forkant av trendene og har alltid de nyeste designene i tillegg til klassikerne. Når du har bestemt hvilke par med Prada solbriller du har lyst på, er bestilling med Mister Spex enkelt og trygt. Velg din foretrukne betalingsmetode, gi oss din nåværende brillestyrke hvis du bestiller briller med styrke, fyll inn din informasjon og på bare noen få dager vil dine nye solbriller ankomme deg. Dra fordel av gratis frakt hvis din ordre er på 700 kr eller mer. Når du har mottatt dine Prada solbriller, har du 30-dager på å bestemme om du er fornøyd med kjøpet. Vi ønsker at du skal være fornøyd med dine nye solbriller, og det er derfor vi tilbyr en 30-dagers åpent kjøp policy på alle våre produkter, også briller eller solbriller med styrke

Mister Spex: stedet å gå for Prada solbriller på nett

 • Stort utvalg av de mest populære Prada solbrillene

 • Rimelige priser

 • Kjøp etter farge, pris, ansiktsform og mer

 • Virtuelt prøverom - prøv før du kjøper solbriller på nett

 • Slitesterke, tempererte fargete glass med UV-filter inkludert i prisen

 • Gratis levering på alle ordrer over 700 kr

 • Innsiktsfull og nyttig kundeservice tilgjengelig døgnet rundt

 • Vakre Prada solbriller kan bli dine med Mister Spex. Kjøp i dag!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo