BOSS Solbriller

Boss eyewear
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
116 Resultater

BOSS står for ekte og klassisk luksus. Stilen reflekteres gjennom godt håndverk og materialvalg i høy kvalitet, noe som igjen resulterer i moderne og sofistikerte brillekolleksjoner.

Boss-solbriller

Hugo Boss-designet tilbyr et mangfoldig utvalg av mote varer. I tillegg til klær, sko og tilbehør, som smykker og klokker, tilbyr Hugo Boss også en samling solbriller for menn og kvinner. Hugo Boss solbriller er vanligvis egnet for enhver anledning, og vil utfylle et stilig kontorutseende like bra som et uformelt, men likevel stilig antrekk. Modellene som er tilgjengelige i butikken vår, er med klassiske former og farger.

Hos Mister Spex har vi alt du trenger for å finne solbrillene du drømmer om. I vårt virtuelle prøverom kan du laste opp et bilde av deg selv og se hvordan solbrillene ser ut i ansiktet ditt! Du kan også se brillene på nært hold og fra alle vinkler med vår praktiske 360-graders vending av bildet. Oppdag Hugo Boss solbriller uten risiko! Hvis du ikke er hundre prosent fornøyd med stilen eller tilstanden til Boss-solbrillene dine, kan du returnere dem.

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo