Tod's
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Tod's hos Mister Spex

Hardheten i Tod sin patriark, Diego Della Valle, har seiret mot alle odds. Barnebarnet til den kjente skomakeren, Filippo Della Valle, bestemte seg for å ta jusstudiet i Bologna. Imidlertid oppdaget han raskt at han var langt mer interessert i mote og stil enn juridiske forhold. Suksesshistorien til hans merke, Tod's, stammer fra 70-tallet. Merkets første produkt var mokkasiner i skinn med gummi støtfangersåler, fremdeles berømte den dag i dag. I 1990 revolusjonerte dette skomerket sin line-up ved å legge håndvesker til porteføljen. Gjennom årene ble navnet "JP Tod's" forkortet til "Tod's".

Kanskje Diego Della Valles mest geniale trekk var bruken av kjendiser i reklamene sine. Det har gjort Tod’s til et av verdens ledende motemerker og fått oppmerksomheten til mange fans, inkludert Nicole Kidman. Selv den britiske kongefamilien er delvis med i forhold til italienernes design. Lady Diana bar bare håndveskene. Kate Middleton følger nå i svigermors fotspor og bærer den en ny utgave av "Diana-Bag". Merket har blitt et børsnotert selskap og verdens ledende produsent av luksusskinnvarer. The Tod's S.p.A. administrerer nå merker som Hogan, Fay og Roger Vivier. Totalt er selskapet verdt rundt 2,5 milliarder euro.

Selv i dag engasjerer Della Valle seg fortsatt aktivt i utformingen av produktene sine som alle er produsert med tradisjonelt håndverk. Denne «gigant» skomakeren sikrer at det alltid bare er de mest luksuriøse materialene blir brukt i prosessen, spesielt det fineste skinnet. De samme materialene brukes selvfølgelig i Tods briller, noe som gir dem sitt unike utseende.

Du kan finne Tods solbriller i Mister Spex nettbutikk. Når du har funnet ditt favorittpar, kan du prøve dem på med vårt virtuelle 3D-speil. Bestilling er like enkelt. Velg briller, skriv inn resepten og bestill. Vi leverer brillene med plastglass med super anti-reflekterende linsebelegg, inkludert i prisen.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo