Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Uvex
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Uvex

(36)
Viser produkter 1 till 36 av 36

Uvex Sunglasses

Uvex er en familieeid og drevet tysk virksomhet som har etablert seg som et ikonisk sportsmerke. Selskapets filosofi er enkel: Protecting People. Startet i 1926 og har det bayerske selskapet produsert innovative hverdagsprodukter helt fra begynnelsen. Uansett om det er for arbeid, sport eller fritid, er Uvex solbriller synonymt med innovativ utførelse og høy kvalitet. Deres toppteknologi sikrer optimal beskyttelse. Kort sagt, Uvex er et merke du kan stole på.

Uvex' kjerneoppdrag er perfekt UV-beskyttelse. På grunn av dette har Uvex solbriller komplett 100% UV-beskyttelse. Enten det er sport eller fritid, solbrillenes unike belegg- og filterteknologi sikrer en tydelig synsopplevelse til enhver tid. Linsene er også meget støtbestandige, ripebestandige og knusningssikre. Glassene er forvrengningsfrie og forblir helt optisk korrekte, selv ved sterke krumninger. I tillegg blir de behandlet med ett antidogg-belegg og er konstruert for å få en komfortabel passform.

Uansett om det er for fritid eller sport, vil Uvex-solbrillene gi deg komplette beskyttelse. Uansett om du jogger, oppholder deg i snøen eller er på stranden. Uvex solbriller appellerer både på grunn av deres flotte design og på grunn av deres høye funksjonalitet.

Menn, kvinner og barn, Uvex har det rette paret for alle. Uansett hvilken modell du velger, vil du alltid dra nytte av selskapets sterke fokus på kvalitet og funksjonalitet. Hvis det er det du leter etter i solbrillene dine, velg ditt Uvex-par i dag! Du vil helt sikkert finne de nye solbrillene dine blant Mister Spex’s brede utvalg av Uvex-produkter.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo