Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Timberland
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Timberland Solbriller

(40)
  • Timberland

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 40 av 40

Solbriller fra Timberland

Selskapet debuterte i motebransjen med en støvel som het Timberland. I dag har varemerket blitt et av de mest kjente navnene innen sportsutstyr. Grunnen er åpenbar: det samme harde arbeidet som legges ned i hver eneste Yellow Boot, ligger også bak alle andre produkter fra Timberland. Sangeren og låtskriveren Pharrell Williams har lenge vært fan av varemerket og beskriver det slik: «Timberland er et erkeamerikansk varemerke som fokuserer på arbeid, nytte og friluftsliv, og som har klart å finne sin plass i moteverdenen. »

Timberland fokuserer på å produsere komfortable, robuste produkter. Det sier seg nesten selv at alle produksjonsprosesser er nøye gjennomtenkt for etterlate seg minst mulig klimaavtrykk. Og selskapet fortsetter å holde samme høye standard, et prinsipp som har gitt dem stor framgang de siste tiårene. Den høye standarden er bare én av de mange tingene som har gjort varemerket til noe helt unikt.

Selskapet ble grunnlagt av Nathan Swartz, som i dag driver det sammen med sønnene Sidney og Herman. Elegante innfatninger med rene linjer kombinert med lett gjenkjennelige konturer og farger er egenskaper som definerer samtlige solbriller fra Timberland. Solbrillene fra Timberland beviser at dempet, mørk chic og moderne design kan kombineres med en dynamisk, ung stil. Uansett om du velger svart, blå eller grønn innfatning, skiller disse solbrillene seg ut med sin karakteristiske maskuline stil.

Mister Spex sender alle solbriller fra Timberland med Posten til Norge, Finland og Sverige. Med vår 90-dagers returrett kan du returnere produktet til Mister Spex innen 90 dager.

Du kan enten velge en ny modell fra vårt omfattende solbrillesortiment eller få full refusjon. Vi tilbyr også en Best pris-garanti. Skulle du finne samme solbrillemodell fra Timberland til en rimeligere pris i en annen butikk innen 14 dager fra kjøpstidspunktet, refunderer vi gjerne prisforskjellen. Du finner ytterligere informasjon om disse garantiene og andre emner på våre servicesider.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.